Listele PSD Suceava pentru parlamentare vor fi periate de la centru - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Listele PSD Suceava pentru parlamentare vor fi periate de la centru

De    •   Publicat acum 3 ani, 7 august 2016   •   2 comentarii

sedinta PSD Frumosu 05.08.16

 

 

Ședințe după ședințe la PSD Suceava după ce au pierdut alegerile la nivel județean, iar șefia a fost preluată de deputatul de Fălticeni, Ioan STAN.

Ieri, la ora 15.00, a avut loc o nouă întâlnire a Biroului Permanent Județean, de data aceasta în localitatea Frumosu, la invitația unuia dintre cei mai tineri primari PSD, Constantin Buga.

Responsabilul de coordonarea organizațiilor locale din zona Câmpulung și Vatra Dornei, Emilian HAVRICI, a prezentat o analiză a alegerilor locale în zona în care PSD a înregistrat cele mai slabe rezultate din județ și, împreună cu primarii și președinții organizațiilor locale, a identificat cauzele rezultatelor nesatisfăcătoare și a propus o serie de măsuri ce trebuie luate pentru a  atinge obiectivul Organizației Județene PSD, cel de a câștiga alegerile parlamentare 2016.

În cadrul discuțiilor a intervenit și reprezentantului aleșilor locali, primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, care “a sugerat modalitățile de colaborare ale primarilor PSD în cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) și în cadrul Asociației Județene de Apă și Canal (AJAC) și demersurile ce trebuie urmate de primari pentru obținerea finanțărilor pentru proiecte prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL).”

Cuvântul de final a aparținut președintelui Organizației Județene, Ioan Stan, care a prezentat o informare asupra întâlnirii Comitetului Executiv Național de la Vaslui, din perioada 4-5 august a.c., unde s-a făcut o analiză a rezultatelor obținute de fiecare județ la alegerile locale 2016.
“Tot aici s-au evidențiat premisele extraordinare de care se bucură PSD pentru câștigarea alegerilor parlamentare 2016, premise susținute de rezultatele foarte bune înregistrate la nivel național la alegerile locale 2016 (PSD a obținut conducerea a 29 de Consilii Județene, a Primăriei Capitalei și a tuturor primăriilor de sector). Președintele PSD, dl. Liviu Dragnea, a menționat libertatea fiecărei organizații județene de a-și întocmi listele de candidați parlamentari (respectând principiul reîmprospătării clasei politice pe criterii de performanță, competență, probitate morală și al includerii reprezentanților organizațiilor de tineret, femei, seniori), liste ce vor fi ulterior analizate la nivel național”, se precizează în comunicatul de presă transmis de purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Alexandru RĂDULESCU.

 

DANIEL BOGHIȚĂ

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 7 august 2016
 • de:
 • Ultima modificare: august 7, 2016 @ 3:29 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. alibaba spune:

  Tăriceanu arestat? Dragnea infractor Punctul meu de vedere, exprimat înainte de scrutin la PS News, a fost în emisiune cel potrivit căruia succesul PSD la locale nu garantează automat succesul la parlamentare, deşi, în toate momentele electorale anterioare din postdecembrism, alegerile locale au semnalat o tendinţă a electoratului, tendinţă care s-a manifestat şi la parlamentare.

  În 2016, teoretic, lucrurile ar trebuie să stea la fel.

  Altfel spus, PSD-ul, învingător la locale, să biruie şi la Parlamentare.

  Numai că alegerile parlamentare din 2016 nu vor fi, ca pînă acum, o confruntare între partide.

  Alegerile parlamentare din 2016 nu vor fi în realitate o confruntare între PSD şi PNL, ci una între PSD, pe de o parte, şi PNL + Sistemul Instituţiilor de forţă pe de altă parte.
  http://www.evz.ro/s-ar-putea-ca-victoria-psd-la-localele-pe-bucuresti-sa-fie-esecul-la-parlamentarele-pe-tara-romania-lui-cristoiu.html

 2. MIROIU spune:

  La toamna PSD va face alianta cu ALDE, la nivel central pentru a putea da premierul Romaniei, din cate se pare, directiva Dragnea va suna asa ,, in toate consiliile locale, in care exista consilieri ALDE, viceprimarul va fi din partea partidului lui Tariceanu”. Asadar si la Falticeni, noul viceprimar va fi din partea partidului ALDE. Aceasta va constitui o ocazie a primarului de a scapa de remorcuta (i se mai spune piticanie) care s-a inserat prin tradare, intriga, ticalosie in postul de vice.
  Piticania se lauda prin targ ca scorul obtinut la locale i datoreaza in buna parte. Noi cei cu state vechi in partid nu putem accepta ca un prm-ist, pp-ddist, doar prin faptul ca a tradat, ocupa actualmente aceasta functie.
  Zilnic vedem cum exploateaza in folos propriu personalul de la salubrizare, punandu-i la diferite munci la casa pe care o detine pe str. Dr. Tatos.
  O persoana care in cea mai mare parte a vietii sale s-a dat lovit, stand prin spitale, pentru a putea beneficia de pensia de handicap (insuficienta vizuala acuta si cronica).
  Asa ca e mai bun Aldea viceprimar, chiar daca e din alt partid, e cu mult mai competent decat actualul ,,vicelovit”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 4bN7p3 to the field below: