Șeful PMP Suceava: “Bucovina trebuie promovată la Londra, Berlin, Milano, Tokio, de acolo trebuie să ne vină turiștii, nu de-aici”

Foto : Ziarul de pe Net
Foto : Ziarul de pe Net

         

 

Președintele Organizației Județene PMP Suceava CORNELIU POPOVICI  ( foto dreapta, la întîlnirea cu TRAIAN BĂSESCU )  a declarat astăzi că, în urma fuziunii cu UNPR, PMP a câștigat un senator, MIHAI NEAGU, 31 de consilieri locali și 2 viceprimari, ajungând la 101 consilieri locali și 7 viceprimari.

El a precizat că, acum, PMP e a treia formațiune politică din județ, pe locul imediat inferior situându-se ALDE  “cu vreo 50 și ceva de consilieri locali”.

POPOVICI a menționat că numărul actual de membri este de 5.500.

Referindu-se la proiectul președintelui CJ GHEORGHE FLUTUR Hai în Bucovina !,  POPOVICI a spus că brandul Bucovinei nu este, deocamdată, prea bine folosit.

“Promovarea trebuie făcută altfel, nu trebuie folosit kitschul, vremea pixurilor, a baloanelor, a șăpcuțelor chinezești trebuie să dispară.

Promovarea nu trebuie făcută numai de Consiliul Județean, ci de un Consiliu Consultativ format din reprezentanți ai administrației județene, agențiilor de turism și ai structurilor de cazare din județ.

Bucovina trebuie promovată în marile orașe Londra, Berlin, Milano, Tokio, de acolo trebuie să ne vină turiștii, nu de-aici.

Promovarea Bucovinei trebuie scoasă în afara județului, în afara țării  a spus liderul PMP.

DAN PASCARU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 9ruEcj to the field below: