ARE BALTA PEȘTE !  Primăria Suceava amenajează locuri de joacă cu 308 euro și seră floricolă cu 487 euro metrul pătrat - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

ARE BALTA PEȘTE !  Primăria Suceava amenajează locuri de joacă cu 308 euro și seră floricolă cu 487 euro metrul pătrat

De    •   Publicat acum 3 ani, 28 iulie 2016   •   Fara comentarii

Ion Lungu dec21015

În ședința de azi, consilierii locali suceveni vor aproba, probabil, alocarea sumei de 1.022.761 lei pentru amenajarea a 9 locuri de joacă pe bulevardul George Enescu și pe străzile Plevnei, Eroilor, Amurgului, Samuil Isopescu, Mărășești ( 2 ), Lalelelor și Mesteacănului.

Locurile de joacă vor fi dotate cu complex de joacă, echipamente pentru joc în nisip, balansoare, figurine cu arc elicoidal, leagăne, echipamente de cățărare, covor elastic de cauciuc, bănci, coșuri de gunoi.

Este vorba despre o suprafață totală de 737 metri pătrați, ceea ce arată o valoare de 1.387 lei pe metru pătrat ( aproximativ 308 euro ).

Întrebat dacă nu i se pare o valoare exagerată, viceprimarul LUCIAN HARȘOVSCHI a spus că “este o estimare făcută, suprafața cauciucată este cea care mărește prețul, eu nu știu exact prețul corect…”

Tot în ședința de astăzi, legislativul local va aviza amenajarea unei sere floricole pe strada Universității, la o valoare de 2.852.466 lei de 1.300 metri pătrați, adică 2.194 lei pe metru pătrat ( aproximativ 487 euro ).

“Au fost destule discuții între consilieri pe acest subiect, în special pe suma estimată”  a recunoscut HARȘOVSCHI, care a menționat că sera va avea vestiare pentru angajați și chiar o centrală telefonică.

Studiile de fezabilitate au fost întocmite de  Fla Construct  Liteni, respectiv  Moldproiect  Suceava.

HARȘOVSCHI :  “Am rugat proiectanții să fie prezenți la comisiile de specialitate pentru a da toate informațiile de specialitate, dar o licitație va scădea acest preț.

Sumele sunt propuse în baza unor studii făcute de cei care se pricep, iar constructorii pot veni cu sume mai mici”.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 28 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 27, 2016 @ 10:29 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 9Dunhe to the field below: