Sucevenii din diaspora, invitați de FLUTUR la tot felul de ședințe în perioada când vin acasă se se odihnească și să-și vadă familiile - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Sucevenii din diaspora, invitați de FLUTUR la tot felul de ședințe în perioada când vin acasă se se odihnească și să-și vadă familiile

De    •   Publicat acum 3 ani, 27 iulie 2016   •   Fara comentarii

 Gheorghe Flutur 30.06.16

Luna diasporei,  care va debuta duminică 31 iulie, reprezintă un eveniment foarte important pentru administrația județeană condusă de Gheorghe Flutur, mai ales că se apropie alegerile parlamentare.

Pe 1 august ora 11, la Palatul Administrativ, va avea loc o primă întâlnire cu diaspora,  “vom discuta în mare problemele, întrebări, nelămuriri, nemulțumiri, apoi vom vizita Muzeul de Istorie.

Acolo vom deschide o expoziție permanentă cu fotografii a vieții românilor din diaspora, am primit pe mail poze cu viața lor, dorim ca la sfârșitul lunii august să facem un catalog al diasporei, cred că mulți vor fi interesați să trimită poze de unde lucrează sau unde trăiesc”.

Flutur a precizat că  “pe 2 august, la Palatul Administrativ, vom discuta oportunități de investiții, cu instituțiile din domeniu, dorim să le oferim oportunități de plasare a câștigurilor în România, în județ.

Pe 4 august va veni la Suceava ministrul Maria Gligor, la ora 11 va fi o altă întâlnire,  Relația diasporei cu autoritățile statului, să discutăm de la pașapoarte la problema copiilor.

Pe 10 august, la Biblioteca Județeană, vom avea tema  Copiii românilor din diaspora,  o temă cu multă sensibilitate, încercăm să găsim soluții pentru copiii rămași la bunici sau la rude”.

Flutur a menționat că duminică 31 iulie va fi prezent la Suceava și președintele Consiliului românilor de pretutindeni Marius Livanu.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 27 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 27, 2016 @ 10:19 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Q5eXYH to the field below: