FLUTUR “i-a luat fața” lui HARASIM.  A devenit invitat permanent la ședințele cu șefii de instituții și le-a fixat teme de lucru - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

FLUTUR “i-a luat fața” lui HARASIM.  A devenit invitat permanent la ședințele cu șefii de instituții și le-a fixat teme de lucru

De    •   Publicat acum 3 ani, 27 iulie 2016   •   Fara comentarii

colegiu Prefectural 27.07.16

Președintele Consiliului Județean GHEORGHE FLUTUR a ajuns să prezideze nu numai ședințele administrației județene, ci și cele ale Colegiului Prefectural.

Invitat azi de prefectul HARASIM să ia cuvântul în debutul ședinței “în calitate de invitat permanent”,  FLUTUR a vorbit în fața directorilor de instituții descentralizate, motivând că  “încerc să reprezint interesele locuitorilor, cum fiecare dintre dvs. sunt convins că faceți în pătrățica de care răspundeți”.

Șeful CJ a accentuat că  “atunci când am revenit la conducere am găsit un județ nevorbit sau puține instituții ale statului în dialog direct sau, de multe ori, formal cu populația.

Trebuie să avem curajul să punem cărțile pe masă când discutăm și nu să bifăm doar o acțiune, trebuie teme exacte.

O să-l rog pe dl. prefect și următoarea ședință a Colegiului Prefectural va fi pe tema pregătirii pentru iarnă, ca să nu apară în ziar că avem mai mult de jumătate din școli neautorizate.

Sau dacă este lemn de foc la populație…”

Trecând rapid de la una la alta, FLUTUR s-a referit la lipsa locurilor de muncă, dezvoltarea mediului de afaceri, achitarea subvențiilor către fermieri, vânzarea terenurilor agricole, aplicarea codului fiscal, dezvoltarea turismului, asigurarea condițiilor din spitale, circulație rutieră sigură, problemele diasporei.

Luați tare, șefii de instituții au reacționat doar prin dat din cap în semn de aprobare.

În afară de școli și pregătirea populației pentru iarnă, FLUTUR a mai propus întâlniri cu oamenii de afaceri și dezbateri pe tema ritmului absorției banilor europeni.

Evident, toți cei prezenți au fost de acord.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 27 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 27, 2016 @ 11:09 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string wtcMAL to the field below: