STAN le cere șefilor organizațiilor locale PSD să atragă noi membri în partid - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

STAN le cere șefilor organizațiilor locale PSD să atragă noi membri în partid

De    •   Publicat acum 4 ani, 24 iulie 2016   •   Fara comentarii

 sedinta PSD la Frasin 22.07.16 

Ieri, a avut loc, la Straja, întâlnirea Biroului Permanent al Organizației Județene PSD Suceava, prilej cu care, potrivit unui comunicat, IOAN STAN  a reiterat rugămintea de colaborare între toți primarii social-democrați și și-a exprimat regretul față de rezultatul modest înregistrat în unele localități din această zonă la alegerile pentru Consiliul Județean”.

Responsabilii locali au făcut analize a rezultatelor înregistrate la alegerile locale, evidențiind atât aspectele pozitive ( alegerea unor noi primari social-democrați, constituirea majorităților în consiliile locale ), cât și aspectele negative ( pierderea postului de primar în Horodnic de Sus, Marginea, un număr insuficient de voturi  acordate candidaților PSD pentru Consiliul Județean ).

În cadrul ședinței s-au supus votului Biroului Permanent și  s-au aprobat noua echipă de conducere a organizației locale Suceava, înlocuirea președintelui interimar al organizației locale Câmpulung Moldovenesc, ADRIAN POSA cu RADU MIHALESCUL și dizolvarea Birourilor Permanente din unele organizații locale care au înregistrat rezultate slabe la alegerile locale.

La finalul lucrărilor, IOAN STAN a făcut un apel către toți președinții organizațiilor locale, rugându-i să definitiveze cât mai rapid organizarea până la cel mai mic nivel și să atragă către PSD noi membri, reprezentativi pentru comunitate, în vederea abordării cu eficiență maximă a alegerilor parlamentare din 2016”  se menționează în comunicat.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 24 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 24, 2016 @ 10:51 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string HH9Kr3 to the field below: