Mașină tractată la Sucevița, burdușită cu țigări ucrainene - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Mașină tractată la Sucevița, burdușită cu țigări ucrainene

De    •   Publicat acum 3 ani, 24 iulie 2016   •   1 comentariu

masina cu tigari 23.07.16

Ieri, polițiștii de frontieră de la Sectorul P.F. Vicovu de Sus au identificat în trafic, pe raza localității Sucevița, un autoturism Volkswagen  care tracta un autoturism  Chrysler,  înmatriculate în Marea Britanie, respectiv Bulgaria, despre care se deţineau date privind folosirea lor la transportul ţigărilor de contrabandă.

În momentul în care conducătorii auto au observat că echipajul poliției de frontieră se îndreaptă spre ei, au virat pe un drum forestier unde au abandonat mașinile şi au încercat să fugă.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a procedat la cercetarea terenului, fiind depistate, ascunse în pădurea din zonă, 3 persoane – VASILE C., 45 ani, LILIANA S., 26 ani şi CRISTIAN J., 24 ani.

În autoturismul tractat au fost descoperite mai multe colete care conțineau 14.830 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 148.300 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Cele 3 persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracțiunii de contrabandă în formă agravantă, faţă de CRISTIAN J. fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Autoturismele folosite la activitatea infracțională au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

 

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 24 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 24, 2016 @ 10:46 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. Iulian spune:

  Pentru cei care doresc un Imprumut Rapid si detin o masina inmatriculata in Anglia pot loa un credit cu masina de la https://www.amanetauto.ro/imprumut-cu-masina
  Tinand cont ca masini le UK si cele de Bulgaria nu vor mai putea circula in Romania, este o oportunitate buna de as scapa de autoturism.
  Am vazut ca aceasta firma le si cumpara si chiar ofera si un pret ok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string Vb8q0u to the field below: