Moment festiv pentru 123 de absolvenți de la Școala de Subofițeri Jandarmi Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Moment festiv pentru 123 de absolvenți de la Școala de Subofițeri Jandarmi Fălticeni

De    •   Publicat acum 3 ani, 22 iulie 2016   •   Fara comentarii

Jandarmi 22.07.2016 (4)

Astăzi, pe aleea pietonală din faţa Primăriei Fălticeni a avut loc ceremonia de absolvire şi acordare a gradului de sergent major absolvenţilor  promoţiei 2016 a Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi   Petru Rareş.

Tânăra generaţie de subofiţeri jandarmi a dat onorul generalului de brigadă VIOREL SĂLAN, adjunctul inspectorului general al Jandarmeriei Române, pentru deschiderea festivităţii, după care a urma alocuţiunea comandantului şcolii, colonel MIRCEA LIVIU MARIAN, iar preotul militar CĂTĂLIN SIMION a oficiat rugăciunea de binecuvântare a promoţiei.

Apoi s-a dat citire ordinului inspectorului general al Jandarmeriei, de acordare a gradului de sergent major promoţiei 2016, precum şi a ordinului inspectorului general privind desemnarea şefului de promoţie şi înscrierea numelui acestuia pe placa de onoare.

Jandarmi 22.07.2016 (3)

 

Au fost acordate diplome absolvenţilor care s-au remarcat pe timpul celor 2 ani de studiu prin rezultatele foarte bune la învăţătură şi a luat cuvântul şeful promoţiei 2016, sergent major VLAD ROȘU.

La acțiune au participat prefectul CONSTANTIN HARASIM, vicepreședintele CJ VIOREL SEREDENCIUC, șeful Inspectoratului Școlar GHEORGHE LAZĂR, consilierul primarului de Fălticeni ALEXANDRU RĂDULESCU și viceprimarul CONSTANTIN BULAICON.

 

Jandarmi 22.07.2016 (5)

 

La final s-a derulat defilarea absolvenţilor pe ritmurile muzicii militare ale Brigăzii 15 Mecanizate  Podul Înalt Iaşi.

Cei 123 de subofiţeri absolvenţi, împreună cu colegii lor de la şcoala din Drăgăşani, vor putea să opteze pentru unul din cele 253 de locuri disponibile în cadrul a 39 de unităţi operative ale Jandarmeriei Române, repartiţie ce se va face în funcţie de media generală de absolvire, urmând a se prezenta la unităţi începând cu data de 1 august.

 

MIHAI SPÎNU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 22 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 22, 2016 @ 2:45 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string RmBDml to the field below: