Consilierul local BICSI, mazilit de PNL după ce a simulat o execuție în stil ISIS - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Consilierul local BICSI, mazilit de PNL după ce a simulat o execuție în stil ISIS

De    •   Publicat acum 3 ani, 21 iulie 2016   •   2 comentarii

Bicsi cu drujba

Politicianul sucevean care a parodiat, la un pahar, o execuție în stilul grupării teroriste ISIS, iar imaginile au fost postate pe rețeaua de socializare Facebook, va fi executat de proprii colegi din PNL.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de Departamentul de comunicare al PNL, conducerea organizației Suceava a propus forurilor statutare excluderea din partid a consilierului local Mihai-Bogdan BICSI, dorind astfel să sublinieze că se delimitează de comportamentul acestuia.

“Partidul Național Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o rețea de socializare.

Conducerea Organizației PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Național Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea ședință a filialei.

PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente și atitudini”, se precizează în comunicatul de presă al PNL.

Fotografiile postate de BICSI, fost viceprimar al municipiului Suceava și actual consilier local, au fost făcute la o pensiune din Voroneț de Sf.ILIE, unde a petrecut alături de mai mulți prieteni mai tineri, cel puțin așa o arată imaginile.

Pe lângă fotografia în care parodiază o execuție în stil ISIS, Bogdan BICSI mai apare și cu o seceră și un ciocan în mână.

Această distracție  îl poate costa destul de mult pe politician, deoarece este amenințat cu pierderea statutul de membru PNL și cu retragerea sprijinului politic, ceea ce înseamnă și mazilirea din Consiliul Local Suceava.

DANIEL BOGHIȚĂ

Ziarul de pe Net

Bicsi mazilit 20.07 (1) Bicsi mazilit 20.07 (2)

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 21 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 21, 2016 @ 8:03 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. Maozedong spune:

  Un dobitoc! Ăştia sunt cei care chipurile conduc România de 26 de ani.

 2. Tic spune:

  SE PARE CA BEAT NU ERAI,TREBUE NEAPARAT SA MERGI LA DOCTOR PT.ANALIZE, FRAIERE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string frLMmK to the field below: