Țigări de contrabandă ascunse în airbagul unei mașini și în cutii de suc, în PTF Siret - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Țigări de contrabandă ascunse în airbagul unei mașini și în cutii de suc, în PTF Siret

De    •   Publicat acum 3 ani, 20 iulie 2016   •   Fara comentarii

tigari 19.07.16 

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul P.T.F. Siret au descoperit, ieri, pe sensul de intrare în ţară, 2.321 pachete țigări de provenienţă ucraineană ascunse în două autoturisme.

Țigările erau ascunse în locuri special amenajate în tavan și pereții laterali ai unui microbuz  Mercedes Benz,  precum şi într-un spațiu special amenajat în airbagul dreapta față și roțile unui autoturism  Volkswagen Passat.

Conducătorii auto H. STEPAN, 31 de ani și Ș. IULIAN, 22 de ani, ambii domiciliați în județul Suceava, au fost sancționați contravenţional cu amenzi în valoare de 10.000 lei, respectiv 6.000 lei.

Autovehiculele au fost indisponibilizate în vederea confiscării, deoarece aveau confecționate spații special amenajate pentru transportul țigărilor.

În  aceeași zi, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, MARIA P., de cetățenie ucraineană, 42 de ani, călătorind cu un autoturism  Fiat.

Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în cutii cu suc și în bagajele personale, 104 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 217 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

De asemenea, polițiștii de frontieră au luat față de MARIA P. măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.

 

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 20 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 20, 2016 @ 4:28 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string q7G1VC to the field below: