Atmosferă penibilă PSD - PNL în Consiliul Județean.  NECHIFOR către FLUTUR : “Ați făcut o epurare a la ERDOGAN !”.  Răspuns FLUTUR : “Ascundeți multă otravă și venin !” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Atmosferă penibilă PSD – PNL în Consiliul Județean.  NECHIFOR către FLUTUR : “Ați făcut o epurare a la ERDOGAN !”.  Răspuns FLUTUR : “Ascundeți multă otravă și venin !”

De    •   Publicat acum 3 ani, 19 iulie 2016   •   3 comentarii

sedinta CJ Suceava 19.07.16

Întâlnirea de azi a legislativului județean s-a transformat, chiar de la început, în circ de doi bani, cu participarea entuziastă și direct interesată politic a mai multor aleși de la cele două partide componente.

Tonul a fost dat de tripleta PSD CĂTĂLIN NECHIFOR – DAN CUȘNIR – ALEXANDRU RĂDULESCU, care a luat cuvântul la aproape fiecare proiect de hotărâre.

De altfel, CUȘNIR a vrut să-l pună la punct de FLUTUR, la debut, cu  Dvs. nu sunteți președintele județului, sunteți președintele consilierilor județeni, inclusiv al celor 16 consilieri PSD care au în spate 63 de Primării.  Vă rog frumos să nu uitați lucrul acesta !”, cel vizat a făcut apel la respectarea ordinii de zi, iar situația părea că s-a calmat.

După numai câteva minute, la punctul referitor la luna diasporei, NECHIFOR a aruncat “Bănuiesc că nu-i o componentă electorală în spate”,  FLUTUR a replicat  “Haideți să nu fim îngerași dacă ne filmează cineva !”,  după care cei doi s-au tachinat pe tema microfoanelor care trebuie închise pentru a nu face microfonie.

Bășcălia PSD – PNL din legislativul județean a continuat cu intervenția lui RĂDULESCU, care a remarcat că  “păcălim puțin diaspora cu inaugurarea Muzeului de Istorie, nu pentru ei inaugurăm, ci pentru că l-am terminat, e deschis tuturor”,  FLUTUR replicând, fără legătură, că  “sunt pregătit să-mi iau salopetele și să plec pe Mestecăniș, să deblocăm proiectul de acolo  ( depozitul de gunoi – n.r. )”   

La aluzia fină a lui lui FLUTUR (  “Văd că grupul de consilieri PNL n-a avut niciun fel de intervenție până acum”  ), a sărit verbal colegul de partid IOAN BĂDELIȚĂ :  “Noi putem da replici, putem fi foarte acizi, dar din respect pentru timpul dvs., n-o facem.  Nu exagerați ! Dacă vreți să vedem cine-i cel mai tare în replici, o putem face !  Chiar doriți binele județului ?

“Pentru suceveni nu contează timpul nostru, trebuie să pierdem cât de mult timp astfel încât să luăm deciziile corecte”  a răspuns CUȘNIR, după care a intervenit tot BĂDELIȚĂ :  “Eu am făcut apel să ne respectăm timpul pe care-l avem la dispoziție.”.

Contrele verbale nu s-au oprit aici.  Modificarea organigramei CJ ( schimbarea a 4 Direcții în Servicii ) a fost criticată de RĂDULESCU :  “Prin această organigramă, profesional sunt lezați câțiva directori”,   șeful CJ a venit cu exemple :  “Cei care își vor face treaba vor sta liniștiți.  Vom pune pe toată lumea la treabă !  Nu-i dăm afară, dar îi vom ajuta să muncească, le vom umple la maxim fișa postului”.    

Spiritele s-au încins cu NECHIFOR :  “Cred că trebuie să ne calmăm, dacă vă pregătiți și pentru luna circului, o puteți face în noiembrie, atunci va fi circ !  Sunt total dezamăgit că această epurare a la ERDOGAN ați făcut-o, decapitarea unui întreg aparat de specialitate”, fapt ce l-a determinat pe FLUTUR să ridice tonul :  “Sub masca de zâmbet cumsecade, se ascunde foarte multă otravă și venin !  Eu vă cer să intrăm în registru normal, nu vorbiți de epurări !  Vorbim de Bosfor, de Dardanele aici, ca să ne vedem deseară la televizor…”

În vorbă s-a băgat și consilierul fălticenean VASILE TOFAN :  “Dacă președintele FLUTUR este catalogat drept președintele ERDOGAN, cineva încearcă cu tot dinadinsul să-și aroge rolul de ayatolahul exilat”,  NECHIFOR remarcând sec  “Dle. TOFAN, dvs. n-ați fost cumva într-un puci eșuat, într-o seară în 2012 ?”

 

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 19 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 19, 2016 @ 6:05 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. AI!AI!AI! spune:

  Chiar ca Nechifor si Cusnir sunt ridicoli.De apreciat Ioan Badita cu felicitari.Cei 3 pesedisti atata stiu si pot si asta fac.Sunt ridcoli:dar daca atat ii duce minte nu ai ce sa le ceri mai mult.Intersant!La Falticeni sunt praf liberalii iar la Suceava penibili pesedistii!

 2. Tic spune:

  PATRIOTUL PSD PONTA ESTE CONSILIERUL LUI ERDOGAN SI CEL CARE A DAT TEREN PENTRU MOSCHEE IN CAPITALA ROMANIEI

 3. Anonim, deocamdata.... spune:

  Intrebati-l, pe unul din cei trei consilieri PSD, de cate ori a dus catalogul in mana la ore, la C.N “Nicu Gane”, cate ore a facut EFECTIV, in destul de lunga cariera de profesor, cat dura o “ora” la clasa la el si ce facea la aceste rare ore. Daca nu va da raspunsul, atunci o sa-l primiti de la fostii sai elevi……………

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string usak4l to the field below: