PSD critică schimbările făcute de FLUTUR: “Aceste demersuri sunt abuz în serviciu” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

PSD critică schimbările făcute de FLUTUR: “Aceste demersuri sunt abuz în serviciu”

De    •   Publicat acum 3 ani, 13 iulie 2016   •   3 comentarii

Alexandru Radulescu

Alexandru Radulescu

 

Organizația Județeană PSD Suceava a luat act  cu stupoare de modul nedemocratic în care președintele Consiliului Județean GHEORGHE FLUTUR gestionează relația cu directorii aparatului de specialitate al Consiliului Județean și ai instituțiilor subordonate.

Într-o manieră pe care o consideră  ca aparținând unor vremuri demult apuse”,  uitând probabil de măsurile asemănătoare adoptate de PSD, purtătorul de cuvânt ALEXANDRU RĂDULESCU spune într-un comunicat că, prin discuții individuale,  FLUTUR i-a convins pe directorul Centrului Cultural Bucovina și pe directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului să demisioneze din funcție și să solicite transferul pe un post de execuție și că  în discuția avută cu unul dintre directori a menționat și faptul că funcția de manager pe care acesta o deține este incompatibilă cu opțiunea politică exprimată”.

Comunicatul lui RĂDULESCU critică și proiectul de modificare a organigramei CJ în sensul transformării a 4 direcții ( juridică, economică, programe și patrimoniu ) în servicii :  “Acești directori, selectați probabil nu întâmplător de președintele FLUTUR, au obținut prin concurs această funcție în mandatul președintelui  NECHIFOR ( 2012-2016 ) și s-au evidențiat prin implicare și performanțe profesionale care le-au adus în fiecare an calificative excelente în actul de evaluare profesională.

Organizația Județeană a PSD Suceava consideră aceste demersuri ale președintelui Consiliului Județean drept abuz în serviciu și dorește să-i amintească acestuia propriile cuvinte la investirea în funcție :  „A venit momentul să lăsăm deoparte patimile politice și logica de campanie electorală și să îmbrăcăm haina administrației”.

 

 

DAN PASCARU

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 13 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 13, 2016 @ 5:53 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. AI!AI!AI! spune:

  Daca este ilegal sa e adreseze instantei de judecata.daca nu se adreseaza instantelor de judecata atunci este legaal si acuzatiile sunt minciuni!E vremea sa se lamureasca aeste asoecte legal si nu din barfe!Daca e abuz in serviciu sa se ceara interventia instantei de judecata!

 2. BAI BAI spune:

  Dar sportivii din Falticeni care au fost numiti de PSD directori de scoli sau directori de institutii publice ? Nu erau altii pe post ? Cum i-ati dat afara pe vechii? Cum a ajuns Ion Mihai directorul general al Clubului Sporturilor Tehnico..din Suceava? Gabi Matei, Laurentiu Tomescu, Iulian Daraba ? Dar fiul lui Bulaicon la Spital? Dar puturosii din Primarie care vin cand vor la birou? Voi vorbiti pesedistilor care ati modificat organigramele ? De Ticu Parasca va amintiti?

 3. AI!AI!AI! spune:

  Parasca ,fost ofiter de marina si-a recastigat in instanta postul din politia comunitara Falticeni,din cate mi-a zis cineva dimineata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string btMaAB to the field below: