TRAGEDIE O fetiță de 3 ani a murit călcată de un tractor, la Horodniceni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

TRAGEDIE O fetiță de 3 ani a murit călcată de un tractor, la Horodniceni

De    •   Publicat acum 3 ani, 12 iulie 2016   •   Fara comentarii

 lumanare 4

O fetiță de numai 3 ani a murit strivită de roata unui tractor pe un ogor din comuna Horodniceni. Mama micuței,Elena M., o femeie cu venituri modeste, lucra cu ziua la strâns fânul și și-a luat copilașul cu ea pe câmp deoarece nu avea cu cine să o lase.
Într-un moment de neatenție, când femeia s-a dus să bea apă, fetița a fost călcată de un tractor încărcat cu baloți care mergea cu spatele.
Soțul femeii a decedat în urmă cu câțiva ani și ea trebuia să-și întrețină cei doi copii, fetița de 3 ani și un băiat de 19 ani cu probleme de sănătate dintr-un ajutor social și din banii câștigați muncind cu ziua.
Femeia era la munca câmpului de dimineață pentru un consătean, Constantin T. (38 ani) și a lăsat-o nesupravegheată pe micuță pentru câteva clipe cât a plecat după apă.
Fetița a ajuns în spatele tractorului încărcat cu baloți, iar când șoferul a pornit utilajul și a dat cu spatele, rănind-o grav cu roțile remorcii.
Un echipaj SMURD i-a acordat primele îngrijiri fetiței, după care a transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Suceava.
Medicii suceveni au încercat să o salveze pe fetiță timp de o oră, însă nu au reușit din cauza rănilor grave, iar la ora 13.15 au declarant decesul.
Potrivit reprezentanților poliției, Constantin T. a fost testat cu aparatul etilotest și s-a dovedit că nu a consumat băuturi alcoolice.

De asemenea, s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând a se stabili felul în care s-a produs tragedia.

 

MIHAI SPÎNU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 12 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 12, 2016 @ 3:46 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string hQimuh to the field below: