Gospodărie mistuită de flăcări, la Capu Codrului - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Gospodărie mistuită de flăcări, la Capu Codrului

De    •   Publicat acum 4 ani, 12 iulie 2016   •   Fara comentarii

 incendiu 23.05 (2)

Pompierii militari suceveni de la subunităţile din Gura Humorului, Suceava, Câmpulung Moldovenesc şi Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Capu Câmpului şi Cornu Luncii, precum şi ai Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă ce aparțin preotului GABRIEL FLOREA și lui ILIE BOCA, ambii din Cornu Luncii, au intervenit cu 8 autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria numitei M.D., din comuna Capu Codrului.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu violenţă la casa de locuit şi la anexele gospodăreşti, existând pericolul de propagare la proprietăţile învecinate.

Au ars acoperişul casei pe 150 de metri pătraţi, acoperişul bucătăriei de vară pe 80 de metri pătraţi, acoperişul de la camera centralei pe 10 metri pătraţi, acoperişul grajdului pe 40 de metri pătraţi, şura pe 80 de metri pătraţi, un atelier şi alte anexe pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi.

Au mai ars aparate electrocasnice, 10 tone de furaje, precum şi acoperişul unei anexe din gospodăria învecinată, pe 60 de metri pătraţi și s-au degradat mai multe bunuri şi izolaţia din polistiren a unei anexe învecinate, pe 10 metri pătraţi.

Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei, de 59 de ani, care făcut un atac de panică, şi fiului acesteia, de 26 de ani, care a suferit arsuri minore la nivelul mâinilor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric generat de un motor electric suprasolicitat.

 

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 12 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 12, 2016 @ 1:55 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string zgd9W9 to the field below: