NECHIFOR către FLUTUR: “Salvatorii de la SALVAMONT nu stau în mansarda CJ, ci în Rarău” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

NECHIFOR către FLUTUR: “Salvatorii de la SALVAMONT nu stau în mansarda CJ, ci în Rarău”

De    •   Publicat acum 3 ani, 8 iulie 2016   •   1 comentariu

Catalin Nechifor 08.07.16

Fostul președinte al Consiliului Județean și al organizației județene PSD CĂTĂLIN NECHIFOR, actualmente consilier județean și director adjunct la Servicii Comunale  Rădăuți, a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia a ținut să-i dea câteva replici președintelui CJ GHEORGHE FLUTUR, care a anunțat modificarea organigramei și diminuarea posturilor de directori.

După ce FLUTUR a spus, în urmă cu câteva zile, că  va trebui să-i verificăm pe angajați fiecare ce face, le-am cerut să-mi dea scris fiecare ce-a lucrat în ultimele 2 luni, unii au înțeles să-mi trimită fișa postului, le-am returnat-o, nu ce-au trebuit să facă, ce-au făcut le-am cerut !

Nu sunt de acord cu o organigramă care suie la etajul 3 Salvamontul, el trebuie urcat la Câmpulung și Dorna, nu aici”,  NECHIFOR a replicat azi  : “Înainte funcționau două entități – Centrul Național de Informare și Promovare Turistică și Salvamont, respectiv Direcția de Patrimoniu, care au fost aduse din exteriorul aparatului de specialitate în interiorul său.

Nu e vorba de angajare suplimentară, e vorba de transferul post pe post dintr-o parte într-alta, au dispărut câteva posturi TESA.

Chiar dacă unii oameni au birouri în CJ, la mansardă nu sunt salvamontiști sau salvamari, acolo sunt oameni care lucrează în zona tehnică.

Cei care salvează vieți, evident sunt cantonați în masivul Rarău.

Nu știu dacă acuma transformându-i pe toți în ION CREANGĂ, punându-i să scrie  Amintiri din copilărie  este de bun augur…”

În prezent, numărul angajaților CJ este de 225.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 8 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 8, 2016 @ 3:08 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. andrei spune:

  S-a trezit Nechifor dupa 4 ani. Somn usor si, mergi mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string bfL4Ab to the field below: