Dezbatere publică “Controlul integrat al poluării cu nutrienți”, mâine la Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Dezbatere publică “Controlul integrat al poluării cu nutrienți”, mâine la Suceava

De    •   Publicat acum 4 ani, 6 iulie 2016   •   Fara comentarii

Camera de Comert si Industrie Suceava aprilie 2016

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor organizează joi – 7 iulie la Suceava o dezbatere publică care va avea ca temă analiza cadrului normativ referitor la reducerea poluării cu nitrați, măsurile pentru prevenirea poluării, precum și sursele de finanțare pentru investițiile care susțin aceste demersuri.

Dezbaterea face parte campania proiectului  Controlul integrat al poluării cu nutrienți  și se va desfășura la Camera de Comerț și Industrie între orele 10 – 17.

La dezbatere vor participa și vor avea intervenții reprezentanți ai autorităților centrale, experți din domeniul protecţiei mediului, membri ai comunității academice, reprezentanți ai diferitelor instituții implicate în implementarea, monitorizarea şi controlul directivei nitraţi.

Dezbaterea dorește să realizeze un dialog deschis între autorităţile locale judeţene, beneficiari şi finanţatori, în vederea creşterii accesului beneficiarilor din județul Suceava la sursele publice de finanţare a investițiilor din cadrul Directivei Nitraţi.

Proiectul a finanțat în județul Suceava 5 investiții care sunt finalizate în prezent – platformele comunale de depozitare pentru gunoi de grajd de la Gura Humorului, Vicovu de Sus, Gălănești, Todirești, și Frasin, împreună cu echipamentul necesar – încărcătoare frontale, tractoare cu remorcă, cisterne vidanjă, mașini de împrăștiat gunoi și europubele.

Alte 3 investiții sunt în curs – platformele de depozitare pentru gunoi de grajd de la Cajvana, Frătăuții Noi, și Hănțești.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 6 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 6, 2016 @ 2:24 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 0NvcB5 to the field below: