FLUTUR speră că Guvernul și ANT vor salva pârtia de schi abandonată din Rarău - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

FLUTUR speră că Guvernul și ANT vor salva pârtia de schi abandonată din Rarău

De    •   Publicat acum 3 ani, 4 iulie 2016   •   2 comentarii

Partie Rarau foto adevarul

După ce a adresat, ca senator, mai multe apeluri și întrebări reprezentanților Guvernului pe tema finalizării pârtiei de schi din Rarău, actualul președinte al Consiliului Județean GHEORGHE FLUTUR a deviat discuția.

El a declarat că este posibil un sprijin financiar din partea Autorității Naționale de Turism :  “Se așteaptă o hotărâre de Guvern prin care să se dea posibilitatea ca plățile să fie făcute de ANT, că bani sunt.

Este un contract cu o firmă care a cesionat acolo sau care a luat drepturile de construcție, n-am intrat eu în amănunte, nu e problema directă a Consiliului Județean”.

Pârtia de schi din Rarău, care ar urma să fie a doua ca lungime din țară, cu 4.200 metri, se degradează continuu, chiar dacă are un stadiu de realizare de 85 %.

Până acum au fost cheltuite 10 milioane de euro, dar paragina din ultimii 4 ani a crescut valoarea lucrărilor rămase de la 2 la aproximativ 4 milioane euro.

După ce a fost obligată de Curtea de Conturi, Primăria din Câmpulung Moldovenesc a achitat 7 milioane de lei facturi către  ACOMIN  Cluj Napoca – INSTCOMP  Suceava, dar este în imposibilitatea de a finanța restul investiției.

Proiectul pentru construirea pârtiei a fost aprobat în 2009, printr-o hotărâre a guvernului BOC şi urma să fie finanţat din bugetul Ministerului Turismului, prin programul  Schi în România.

DAN PASCARU

Sursă foto  : Adevărul

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 4 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 4, 2016 @ 7:30 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. AI!AI!AI! spune:

  Eu sper ca guvernul va folosi fondurile pt imbunatatirea situatiei din sanatae si nu pt distractii prin coclauri!Cam ….dereiaza d-l Flutur chiar de la incepu!

 2. AI!AI!AI! spune:

  Eu sper ca guvernul sa foloeasca fonduri p asistnta sociala!u sper ca Fondurile sa nu mai fie folosite pt pensii speciale in mod discriminatoriu!Eu sper ca D-lFlutur sa isi produca in cap proiecte pt popor nu fluturasi pt trufia de mare Flutur.Sper ca PSD sa redevina un partid de tanga si sa excluda penalii si condamnatii penal din partid!Dar eu degeaba sper.Nu mai exista doctrine de partid.Exista doar ciolaneala.S-a vazut la votul pt pensii speciale!ce mi-iBaba Rada,ce mi-i Rada Baba.Acum tara se imparte in doua grupe:Afaceristi,trdatori de tara si politicieni cu cateii lor pe o parte si poporul asuprit pe alta parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string csVgW6 to the field below: