Acțiuni de prevenire și combatere a infracționalității economice - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Acțiuni de prevenire și combatere a infracționalității economice

De    •   Publicat acum 3 ani, 3 iulie 2016   •   Fara comentarii

 

actiune economic politie iulie 2016

În perioada 30.06 – 01.07.2016, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Economice – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava au organizat şi executat mai multe acţiuni, pe raza judeţului Suceava, pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterea infracţiunilor şi a faptelor de natură contravenţională  pe linie de evaziune fiscală, comerţ ilicit, precum şi a altor acte normative în vigoare.

De asemenea, împreună cu comisari din cadrul  Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Suceava, au fost desfăşurate  acţiuni în sistem integrat de verificare a unor agenţi economici din judeţul Suceava, care desfăşoară activitate de primire turistică.

Totodată, acţiunile desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au vizat şi prevenirea și combaterea activităților ilicite din sfera traficului cu produse accizabile, a comerțului neautorizat precum și a schimbului ilegal de valută.

Au fost verificate, în total 83 de societăţi comerciale şi persoane fizice autorizate.

De asemenea, au fost verificate 22 de unităţi de cazare turistică.

Au fost aplicate , în total 48 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 79.100 lei, au fost retrase şi confiscate şi bunuri industriale sau produse expirate în valoare de cca. 5000 lei.

“Prevenirea şi combaterea infracţionalităţii economice, desfăşurarea în condiţii de legalitate  a actelor de comerţ, sunt priorităţi permanente ale poliţiştilor, în vederea asigurării unui mediu de afaceri care să respecte cadrul legal şi să răspundă nevoilor cetăţeanului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, IONUȚ EPUREANU.

SORIN NICA

Ziarul de pe Net

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 3 iulie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iulie 3, 2016 @ 2:41 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string XJbzlH to the field below: