Politicianul Cătălin Nechifor s-a născut talent, dar a "murit" speranță  - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Politicianul Cătălin Nechifor s-a născut talent, dar a “murit” speranță 

De    •   Publicat acum 3 ani, 30 iunie 2016   •   4 comentarii

nechifor tun de ziua lui 18.02.2014(2)

Tânărul politician Cătălin Nechifor, președintele PSD Suceava și proaspăt câștigător al fotoliului de președinte al Consiliului Județean, promitea în 2012 să șteargă definitiv urmele dictatorului Gheorghe Flutur și să readucă lumina pe cerul Bucovinei.

Cu forțe proaspete și născut talent, Nechifor era privit ca politicianul trecut prin toate funcțiile politice și administrative necesare unei ucenicii temeinice și care era pregătit de partid să treacă la nivelul următor în conducere, alături de speranțele Ponta, Dolineaschi, Corlățean, Ghiță…

La Consiliul Județean, Nechifor a crescut în funcție la umbra președintelui Gavril Mârza: inspector, şef de serviciu, director executiv adjunct, director executiv şi director general adjunct. Din 2007 și-a intrat în rolul politic, întâi ca europarlamentar, apoi ca deputat și, din 2012, ca președinte al tuturor sucevenilor.

Doi ani mai târziu, de ziua lui, pe 18 februarie 2014, după un pic de șefie la cârma județului, Nechifor primea din partea unui domn din Cernăuți un tun pe care era inscripționat chipul tânărului lider și următorul text: „Din Cernăuţi un bun român/ Urează azi în grai străbun/ Trăiască domnul Cătălin/ Şi sănătos să fie tun/ Ca-n ţara nouă pîn-la Nistru/ Grabnic s-ajungă prim-ministru!”.

După alți doi ani, speranța Cătălin Nechifor a pierdut în mod rușinos șefia CJ Suceava și bruma de autoritate pe care o mai avea la nivelul partidului, și a aterizat pe un post prost, dar călduț, la societatea Servicii Comunale Rădăuți, care până deunăzi a fost condusă de Nistor Tătar, actualul primar de Rădăuți.

Nechifor, politicianul născut talent, a murit speranță la marginea județului, într-un post de unde nimeni nu va mai auzi de el o perioadă. Cel puțin până când se vor hotărâ colegii săi de partid, în special cei din tabăra învingătorilor de la Fălticeni, să îi curme suferința și să-l scape de șefia PSD Suceava.

 

SERGIU JIPA

Ziarul de pe Net

Sursa foto: Radio Top

Nechifor tun cadou zn 18.02.14

 

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 30 iunie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: iunie 30, 2016 @ 7:04 pm
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , ,

4 comentarii

 1. AI!AI!AI! spune:

  Cea mai mare greseala a acestui domn,dupa cum spun unii falticeneni din PSD este ca ,ajuns mare sef,a cam uitat sa isi sustina sprijinitorii,si a nu a fost atent la Radulescu,care era acolo pt a lucra in favoarea lui Stan!

  • Paul spune:

   Comunistii de la PSD sunt puternici datorita liberalilor. Dreapta are membri sluga si lideri slabi.Daca intr-o luna nu fac o miscare dispar cu totul din Falticeni. Oricum Flutur nu pune mare pret pe organizatia PNL Falticeni. Ar trebui dizolvata si cautati alti oameni.

 2. AI!AI!AI! spune:

  FLUTUR E COPROMIS IN FALTICENI!ASA CA FARA EL LIBERALII AR AVEA MAI MULT SSUCCES AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string MqHSP6 to the field below: