ALDEA: „Fălticenenii trăiesc în Republica STAN” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

ALDEA: „Fălticenenii trăiesc în Republica STAN”

De    •   Publicat acum 4 ani, 26 aprilie 2016   •   3 comentarii

Gheorghe Aldea 24.04.16 
Consilierul local GHEORGHE ALDEA și-a înscris, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Fălticeni din partea ALDE și așteptă începutul campaniei electorale pentru a-și face publice proiectele.
El a declarat că unii cetățeni îl susțin, dar nu doresc să facă public acest lucru, pentru a nu suferi represalii din partea administrației PSD.
„Sunt cei care te sprijină la vedere, asumându-și multe riscuri, pentru că trăim în Republica STAN.
Unii reprezentanți ai agenților economici n-au vrut să se exteriorizeze…
O persoană importantă, după ce a acceptat să-și depună candidatura pentru CL, după 4 ore a primit telefon de pe număr ascuns, i s-a atras atenția ATENȚIE, VEZI CE FACI, TE DISTRUG !”  a precizat ALDEA, spunând că va oferi amănunte  „la momentul oportun, eu i-am spus să se adreseze organelor”.
El nu l-a ocolit, în declarații, nici pe primarul PSD CĂTĂLIN COMAN:  “Ca și curiozitate, în ziua depunerii candidaturii, între orele 12,45 – 13,15 dl. primar era pe treptele Casei Culturii, lângă sediul nostru de campanie, să vadă ce persoane mă susțin, probabil n-a putut să doarmă cu o noapte înainte”.
Candidatul ALDE de Fălticeni a spus că prioritățile lui sunt atragerea investitorilor, scăderea taxelor și impozitelor locale, finalizarea spitalului, continuarea lucrărilor la rețelele de apă și canalizare, rezolvarea problemei câinilor comunitari, reabilitarea clădirilor Primăriei și Bibliotecii municipale, modernizare Piața  Nada Florilor.
 
MIHAI SPÎNU
    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 26 aprilie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 26, 2016 @ 10:43 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. Gabriel A. spune:

  Faptul că s-au scurs cinci ore fără niciun comentariu, înseamnă că băștinașii spun, da, trăim în Republica Fălticenistan, și e foarte bine așa! Mai vrem!

  • George C. spune:

   Sunt doi candidati care au o treaba cu frica si care spun ca Falticeniul este condus de Stan. Eu traiesc in Falticeni, nu sunt prieten cu Stan si nu am simtit niciodata frica fata de Stan. Si nici nu il am macar la suflet si mi-am permis sa imi fac cunoscute parerile mele despre el si inca nu ma amenintat nimeni. Cred a ati castiga mai multa daca nu v-ati face din asta un slogan al campaniei! Succes!

 2. GOI spune:

  Trucuri ieftine d-l Aldea, cu te distrug si alte tertipuri care mai crezi ca tin la cetateni sa nu uiti ca si tu l-ai promovat pe tov.Stan in campania din 2012 si acum zici ca e republica Stan,cand ti-ai angajat copilul nu mai era republica Stan era republica USL pe care tu si Bulboaca,Fodor,Barascu,Popa Olguta,Amariei si toti fostii PNL-isti a-ti sustinut aceasta republica de care va plangeti,minti cu nerusinare ca ai ceva impotriva lui Stan cand de 3 luni lingi clantele lui Coman si Stan sa prinzi viceprimar dar sanse ai NU.
  Ti-ai bagat in echipa oamenii lui Tofan,Pascaru,Opariuc ai negociat pe la spate si cu Mihaila in caz de reusita sa fii cel care vei fi vice incerci toate variantele dar nu meriti cum te-ai comportat cu angajatii din primarie cind USL-ul era pe val si asta te va costa pe 5 iunie.
  Eu nu te votez fiindca nu meriti,nu poti,esti slab si lingau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 2bZ0YY to the field below: