Un bărbat de 49 ani și soția acestuia de 28 ani, găsiți carbonizați în resturile casei stinse de pompieri - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Un bărbat de 49 ani și soția acestuia de 28 ani, găsiți carbonizați în resturile casei stinse de pompieri

De    •   Publicat acum 4 ani, 24 aprilie 2016   •   Fara comentarii

carbonizati in casa

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit ieri, la ora 23.36, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui P.S., din municipiul Suceava. În apelul sosit pe numărul unic de urgenţă 112, s-a anunţat posibilitatea ca în interior să fie două victime, proprietarul (49 ani) şi soţia sa (28 ani).

La sosirea echipajelor, ardea violent casa de locuit, construită din BCA, cu o suprafaţă de 35 de metri pătraţi, în totalitate, existând pericolul de propagare la două anexe. De asemenea, martorii au menţionat că în interiorul casei a explodat şi o butelie de aragaz, după izbucnirea incendiului.

Din nefericire, după ce au pătruns în locuinţă, pompierii militari au găsit cele două victime carbonizate.

Pe timpul intervenţiei, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru doi bărbaţi (tatăl şi fratele proprietarului), de 82 şi 56 de ani, care au suferit atacuri de panică. Ulterior, aceştia au refuzat transportul la spital.

Incendiul a fost lichidat la ora 1:35.

Au ars bunuri materiale din cele două camere ale locuinţei – obiecte de mobilier, materiale textile, tâmplărie din lemn, aparate electrocasnice, structura din lemn a acoperişului, tâmplăria din lemn şi altele.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coşul de fum deteriorat şi neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile.

 

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 24 aprilie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: aprilie 24, 2016 @ 10:44 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string KBsXiW to the field below: