Fermierul anului 2015 candidează la Primăria Fălticeni din partea Mișcării Populare - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Fermierul anului 2015 candidează la Primăria Fălticeni din partea Mișcării Populare

De    •   Publicat acum 3 ani, 29 ianuarie 2016   •   2 comentarii

*Partidul lui Trăian Băsescu are candidați la Primăriile din Suceava, Fălticeni și Vatra Dornei

Pavel Onea (primul din stânga), pomicultorul anului 2015

Pavel Onea (primul din stânga), fermierul anului 2015

Mișcarea Populară și-a desemnat o parte dintre candidații la funcțiile de primari din localitățile sucevene.

Președintele CORNELIU POPOVICI a declarat, astăzi într-o conferință de presă, că pentru Primăria Suceava se va bate MARIAN ANDRONACHE (50 ani, director Direcția Domeniului Public Primăria Suceava), la Fălticeni PAVEL ONEA (46 ani, inginer agronom, declarat Fermierul anului 2015), iar la Vatra Dornei CĂTĂLIN URSACHE (46 ani, inginer silvic).

Alte localități cu candidați PM la Primării sunt Frasin, Dolhasca, Solca și Cajvana.

Săptămâna viitoare, în cadrul Colegiului Județean, vor fi validați 62 de candidați pentru Primăriile comunelor.

Cred în reușita lui MARIAN ANDRONACHE a spus laconic POPOVICI, ANDRONACHE precizând că  “îmi doresc un oraș viu din punct de vedere urbanistic, viu din punct de vedere cultural, un oraș cu tineri educați, cu oameni sănătoși care să facă sport, un oraș în care cetățeanul să se simtă în siguranță.

Voi câștiga Primăria Suceava, asta vă spun cu siguranță !

Îi aștept pe suceveni alături de mine așa cum și eu sunt alături de ei !”

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 29 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 29, 2016 @ 9:52 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. andrei cojocaru spune:

  Cum de au reusit sa-l pacaleasca pe fermierul anului 2015 doi PSD-isti sa candideze la functia de primar cand spun psd ma refer la Popovici Corneliu si Milici Ovidiu sau PMP a baut palma cu PSD si la Falticeni.
  Succes fermierului dar nu cred ca va ajunge sa candideze se va retrage cand va vedea cum stau lucrurile. Si apoi nu cred ca o persoana cu o profesie liberala sa poate fi socialist.

 2. AI!AI!AI! spune:

  Nu este chiar pacaleala!La PSD cumetrii Stan-Coman si-au facut gasca lor si bareaza pe orcine vrea sa se ridice in organizatia municipala.Sunt multi in Psd care maraie nemultumiti de tripleta Stan -Radulescu-Coman.Desi multi ar dori un alt candidat pt postul de primar,Stan a poruncit ca va candida Coman.Asa ca au inceput sa apara fractiuni cu tendinte centrifuge,Asa cum PD-ul lui Roman s-a rupt din Pdsr si apoi sub bagheta lui Basescu a fost puternic,tot asa exista acum un pol de dreapta nemultumit in org locala PSD.Ori acest pol,nemultumit si de prestatia slaba a PNL-ului are tendinta de a cauta o exprimare pe dreapta in noul partid al lui Basescu.Asa ca nu este de mirare sa iasa din PSD Falticeni o dezidenta cu oameni de valoare care sa se pozitioneze in zona PMP pt ca locul de candidat de primar este ocupat in PSD.De asemeni locurile cu sansa pe lista in PSD sunt rezervate pt amicii de chef ai primarului recoltati din zona sportiva dubioasa in detrimentul inginerilor si economistilor de valoare din PSD.Asa ca acest domn Onea devine acum candidatul cu cele mai mari sanse pt postul de primar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string ZLXt3n to the field below: