DNA cere arestarea patronului de cazinouri implicat în dosarul jocurilor de noroc - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

DNA cere arestarea patronului de cazinouri implicat în dosarul jocurilor de noroc

De    •   Publicat acum 4 ani, 27 ianuarie 2016   •   Fara comentarii

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Suceava au înaintat, astăzi, Curții de Apel Suceava referatul cu propunere de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventiv a botoșăneanului Ștefan Viorel DĂNUȚĂ, administrator al unor societăţi comerciale, cercetat cu privire la săvârșirea a 3 infracțiuni de dare de mită.

sursa foto: botosaneanul.ro

sursa foto: botosaneanul.ro

Potrivit referatului procurorilor, Dănuță a încălcat cu rea-credință, obligația instituită de Înalta Curte de Casație și Justiție, prin Încheierea nr. 1596/24.11.2015, aceea de a nu comunica cu ceilalți inculpați, suspecți și martori din dosar sau cu membrii familiilor acestora, direct sau indirect.

De asemenea, din acțiunile întreprinse de inculpat, în ceea ce privește încălcarea acestei obligații, a rezultat intenția reală a acestuia de a deține controlul asupra unor categorii de persoane audiate în prezenta cauză.

“Mai mult, așa cum rezultă din probatoriul administrat, măsura arestului la domiciliu nu a fost de natură să determine schimbări în comportamentul inculpatului Ștefan Viorel DĂNUȚĂ, acesta continuând să identifice noi oportunități de a exploata în continuare aparate de jocuri de noroc, activitate cu prilejul căreia a comis infracțiunile de corupție investigate în prezenta cauză” , au precizat reprezentanții DNA.

SORIN NICA

 

CITEȘTE ȘI :

Procurorii anticorupție au descins la cazinouri. Percheziții la IPJ Botoșani și la Oficiului pentru Jocuri de Noroc Suceava

Curtea de Apel Suceava a dispus arestarea preventivă a 3 persoane implicate în dosarul jocurilor de noroc  

 

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 27 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 27, 2016 @ 10:06 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string oURNIZ to the field below: