Două apartamente pentru medici, la Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Două apartamente pentru medici, la Fălticeni

De    •   Publicat acum 3 ani, 26 ianuarie 2016   •   1 comentariu

 Catalin-Coman-si-Mihai-Vitcu-in-sedinta-de-buget-13.02

Consilierii locali din municipiul Fălticeni se vor reuni vineri, 29.01.2016, la ora 15.00, în ședință ordinară pentru a aproba, printre altele, darea în administrarea spitalului municipal a unui apartament compus din două camere (strada Nicu Gane, bl. 5) și a unuia de 3 camere (strada Maior Ioan, bl. 7).

PV apartament Ovidiu Cires PV apartament Grigoras Adrian preturi apartamente medici Falticeni

În luna iunie 2015, managerul spitalului VLAD MORARIU solicita municipalității “achiziționarea a 4 – 6 locuințe de serviciu pentru medicii tineri noi angajați.

Medicii provin din alte localități, salariul unui medic specialist debutant este mic, iar costul unei chirii lunare reprezintă aproximativ 40 – 50 % din valoarea acestuia.

Prin această măsură vom putea fideliza medicii tineri specialiști deja angajați și vom atrage noi medici pe alte specialități”.

În aceeași ședință, aleșii orașului vor dezbate proiectul referitor la trecerea unui apartament (strada Maior Ioan, bl. 5) din domeniul privat în cel public și transformarea în locuință socială.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 26 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 26, 2016 @ 8:00 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. GOI spune:

  O NOUA GOLANIE MARCA ALDEA-COMAN LEGAT DE AP.20,BL,7 DACA TOT USLUL CONDUCE DE CE SA NU FACA TRANZACTII SI CU APARTAMENTELE FOSTILOR COLEGI DE LA DUMBRAVA ADIVA MIHAILESCU ADRIAN FOST MAISTRU LA DUMBRAVA CARE SE CHINUIE SA VANADA ACEL AP.DE CEVA VREME IAR ALDEA DE CAND SE OCUPA CU TRANZACTIONARI DE PAMANT APARTAMENTE HOP NOROCUL AI SARE IN CALE SI UITE CUM NECUM REUSESTE SAL VANDA LA UN PRET BUNISOR SI UN COMISION GRAS PTR.CAMPANIE.
  SUGESTIE; TOV.COMAN SAI DAI AP.LUI MURARIU SA NU MAI FACA NAVETA LA IASI SAU NU MAI FACE CAL RETINE SPECIALISTA TANARA SI SINGURA DOCTOR IN ANESTEZII SENTIMENTALE CARE A PRIMIT PTR.SERVICIILE IREPROSABILE(ECO)PTR.AMANDOI ACUM VOM VEDEA LA CINE SE OPRESTE DE 30.000 EURO FRUMOS CADOU.
  ALOOOOO CINEVA DIN BELGIA AUDE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string CWFbmk to the field below: