Furnizarea gazului metan în Câmpulung va fi reluată în această seară - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Furnizarea gazului metan în Câmpulung va fi reluată în această seară

De    •   Publicat acum 4 ani, 20 ianuarie 2016   •   Fara comentarii

aragaz

Urmare a lucrărilor efectuate pentru remedierea avariei la magistrala de transport gaze naturale din municipiul Câmpulung Moldovenesc, astăzi (20 ianuarie), în jurul orei 15:00, s-a reuşit dezgheţarea în totalitate a conductei.

La faţa locului se execută în continuare lucrări de purjare, pentru evacuarea în totalitate a apei din interiorul conductei, în vederea preîntâmpinării unor situaţii similare.

Ulterior, într-un interval de până la 4 ore, urmează ca distribuitorul gazelor naturale din municipiul Câmpulung Moldovenesc, să rearmeze cele 560 relee de presiune. Astfel etapizat, în această seară vor fi realimentaţi toţi consumatorii din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

Pentru astăzi, 20 ianuarie, lucrările de remediere au vizat concentrarea forţelor pe dezgheţarea conductei şi pe realizarea unui bypass peste pârâul Izvorul Alb, pentru tronsonul îngheţat.

Pentru realizarea acestor lucrări au fost concentrate 8 echipe de specialişti de la SC Transgaz Mediaş, cu aproximativ 50 de oameni, sub conducerea directorului general adjunct al societăţii, cu utilaje grele şi aparatură. Trei echipaje de pompieri militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au asigurat apa pentru o autospecială de producere a aburului sub presiune. De asemenea, militarii au vizat dezgheţarea cu ajutorul a două aeroterme mari a utilajelor afectate de ger din punctele de lucru, temperaturile înregistrate fiind de -14 grade Celsius. Nu în ultimul rând, pompierii au asigurat măsurile PSI pe timpul lucrului cu foc deschis la magistrala de transport gaze naturale.

Se intenţionează ca, în cursul serii, să fie rebranşaţi consumatorii din Câmpulung Moldovenesc la reţeaua de gaze naturale.

Activitatea de astăzi a fost monitorizată la faţa locului de către prefectul judeţului, Constantin Harasim, inspectorul şef al ISU Suceava, general de brigadă Ion Burlui, şi de către conducerea Primăriei Câmpulung Moldovenesc, care a asigurat ceai cald şi gustări pentru tot personalul implicat în remedierea situaţiei.

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 20 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 20, 2016 @ 4:24 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string C9tQm2 to the field below: