Ambasadorul SUA la Suceava: “Am discutat despre creșterea investițiilor în România” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Ambasadorul SUA la Suceava: “Am discutat despre creșterea investițiilor în România”

De    •   Publicat acum 4 ani, 20 ianuarie 2016   •   1 comentariu

DSC07482

Astăzi, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, HANS KLEMM, însoțit de soție, a purtat o discuție de jumătate de oră cu primarul Sucevei ION LUNGU.

La final, ei au făcut scurte declarații de presă, după care au făcut schimb de cadouri ( albume cu fotografii ).

KLEMM :  Aceasta este prima vizită a mea la Suceava, o zonă recunoscută pentru priveliştele rurale, pentru istorie, dar şi pentru faimoasele biserici şi mănăstiri.

Am discutat despre oameni comuni nouă, despre istoria României, despre creşterea investiţiilor în România, posibil în Suceava de către companiile americane.

Preşedintele IOHANNIS şi premierul CIOLOȘ m-au rugat să mă focusez pe asta, pentru a încuraja afacerile americane în România”.

LUNGU :   “Am făcut o prezentare a orașului Suceava, cu oportunități, am rugat pe Excelența Sa să îndrume cât mai mulți oameni de afaceri să vină la Suceava.

Mă refer la dezoltarea infrastructurii, finanțarea complexului sportiv și alte proiecte, inclusiv în domeniul agricol.

Excelența Sa a fost foarte impresionat că este foarte aproape de cetatea lui Ștefan cel Mare, l-am invitat la festivalul de artă medievală din luna august”.

DSC07481

După întâlnirea de la Primărie, ambasadorul KLEMM a susținut la Universitatea  Ștefan cel Mare  conferința Remebering Dr. Martin Luther King Jr.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 20 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 20, 2016 @ 4:20 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. arhivistul spune:

  La finalul discuțiilor, Lungu a împărțit cinci mii de sarmale soților Klemm. Soții Klemm au mulțumit și au promis lui Lungu că îl vor susține la alegerile locale cu meniul special The Lungs la McDonald’s Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string B4MoTz to the field below: