Furnizarea gazului metan în Câmpulung Moldovenesc nu a fost reluată. Colegiul Silvic Bucovina își suspendă mâine cursurile - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Furnizarea gazului metan în Câmpulung Moldovenesc nu a fost reluată. Colegiul Silvic Bucovina își suspendă mâine cursurile

De    •   Publicat acum 4 ani, 19 ianuarie 2016   •   Fara comentarii

 

calorifer

Avaria apărută la sistemul de transport al gazelor naturale ce alimentează municipiul Câmpulung Moldovenesc nu a fost remediată, iar furnizarea cu gaze naturale a locuitorilor nu a fost reluată. Potrivit dispoziţiilor transmise de ministrul energiei, Victor Vlad Grigorescu, echipele SC TRANSGAZ vor rămâne în teren până la remedierea defecţiunii.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Instituția Prefectului Suceava, s-a luat decizia reanalizării situaţiei existente în cadrul şedinţei Grupului de suport tehnic pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de eşecul utilităţilor publice. În urma întâlnirii grupului constituit la sediul Instituţiei Prefectului, în această seară, la ora 19.00, s-a dispus suplimentarea echipelor de intervenţie ale EON pentru gestionarea oricăror defecţiuni ce pot apărea la reţelele electrice pe timpul nopţii, preluarea de către Spitalul de Urgenţă Suceava a pacienţilor care se adresează Spitalului de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc și menţinerea în stare de intervenţie a detaşamentului ISU Câmpulung Moldovenesc pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă ce pot apărea în perioada imediat următoare.

De asemenea, la reîntrunirea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Câmpulung Moldovenesc s-au stabilit o serie de măsuri pentru ziua de 20 ianuarie 2016: suspendarea parţială a cursurilor la Colegiul Silvic Bucovina, desfăşurarea cursurilor Şcolii Gimnaziale „George Voevidca” începând cu orele 13.00 în sediul Liceului Tehnologic nr. 1 (480 elevi), funcţionarea parţială, într-o sală de clasă dotată cu radiatoare electrice, a Grădiniţii cu program normal nr. 5 (strada George Enescu) unde îşi vor desfăşura activitatea 2 grupe de copii (circa 10 preşcolari), Grădinița „Căsuța Piticilor” va funcţiona pentru un număr de 25 de preșcolari în sediul Grădiniții cu program normal, iar la Spitalul de Psihiatrie rămân internaţi de 18 pacienţi pentru care se asigură condiţii optime de căldură, respectiv dotarea saloanelor cu radiatoare electrice.

DANIEL BOGHIȚĂ

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 19 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 19, 2016 @ 10:59 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string MvpX4w to the field below: