29 de permise de conducere reținute de polițiștii suceveni în două zile - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

29 de permise de conducere reținute de polițiștii suceveni în două zile

De    •   Publicat acum 4 ani, 19 ianuarie 2016   •   Fara comentarii

Radar politiei ZdpN

În perioada 16 – 17 ianuarie, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de poliţişti de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, a organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ, pe linia depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, combaterea excesului de viteză şi sancţionarea altor genuri de abateri generatoare de evenimente rutiere grave.

Au fost constatate 8 infracţiuni rutiere din care 4 pentru alcoolemie și 4 alte cauze şi aplicate 359 de sancţiuni contravenționale în valoare de 123.402 lei, din care 188 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Au mai fost reţinute 29 de permise de conducere din care 12 pentru viteză, 9 pentru alcoolemie, 8 pentru alte cauze şi 10 certificate de înmatriculare retrase.

În cadrul acţiunii au fost testaţi cu aparatul etilotest 257 de conducători auto.

Un bărbat de 38 de ani din comuna Şaru Dornei a fost depistat în timp ce conducea autoturismul pe DC 82 Sărişor din comuna Şaru Dornei, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar un șofer de 23 de ani din orașul Dolhasca conducea pe DJ 208 cu o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un tânăr de 24 de ani din comuna Putna a fost înregistrat în timp ce conducea autoturismul pe strada Ştefan cel Mare din oraşul Vicovu de Sus cu viteza de 117 km/h.

 

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 19 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 19, 2016 @ 11:18 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string rbjb5D to the field below: