Chiulangiii din CL Suceava erau să amâne din nou o hotărâre importantă de termoficare

*până la urmă s-a întrunit cvorumul, așa încât a fost posibilă votarea și plata unei chirii către TERMICA pentru instalațiile de distribuție

 

sedinta CL Suceava 18.01.16

Consilierii locali suceveni au fost nevoiți, astăzi, să  bată apa în piuă  timp de 32 de minute, până când numărul le-a permis să voteze proiectul de hotărâre referitor la achitarea a 100.000 lei pentru închirierea unor instalații de la falimentara  Termica   către noul distribuitor  Thermonet.

A fost a doua întâlnire pe această temă în ultimele 6 zile, data trecută ei trântind  proiectul.

CITEȘTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2016/01/13/consilierii-suceveni-pun-in-pericol-distributia-agentului-termic/

Astăzi, la ora începerii ședinței, erau prezenți 15 aleși ( din 23 ), dar numărul minim pentru ca proiectul să fie votat era de 16, având în vedere că se supuneau atenției probleme de patrimoniu.

Timp de jumătate de oră unii consilieri au adresat tot felul de întrebări primarului ION LUNGU, de cele mai multe ori pe lângă subiect, numai pentru a trage de timp, iar viceprimarul PNL LUCIAN HARȘOVSCHI a înroșit telefonul pentru a-și chema colegii la vot.

 Lucian Harsovschi 18.01.16

În sfârșit, după dezbateri care nu au stârnit niciun interes, a intrat în sala de ședințe și întârziatul VASILE MONACU ( PNL ), așa încât s-a putut trece la vot.

Proiectul a trecut cu 16 voturi, așa încât municipalitatea reședință va achita 100.000 lei lunar societății în faliment Termica pentru ca noul distribuitorThermonet să poată utiliza instalațiile acesteia.

DAN PASCARU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 0TV21k to the field below: