După două încercări nereușite, HARȘOVSCHI și DOROFTEI trebuie să găsească o altă soluție pentru fluidizarea traficului rutier pe Calea Unirii din Suceava - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

După două încercări nereușite, HARȘOVSCHI și DOROFTEI trebuie să găsească o altă soluție pentru fluidizarea traficului rutier pe Calea Unirii din Suceava

De    •   Publicat acum 2 ani, 17 ianuarie 2016   •   Fara comentarii

 

poza calea unirii intrare Carrefour ian 2016

Viceprimarii municipiului Suceava LUCIAN HARȘOVSCHI și OVIDIU DOROFTEI ( PNL ) nu au nimerit-o cu proiectul cu care s-au lăudat în presă că l-au gândit temeinic, cel referitor la separarea sensurilor de mers pe Calea Unirii, între  Bazar  și  Dedeman.

Măsura a fost impusă prin votul consilierilor locali la sfârșitul anului trecut, după ce primise avizul Poliției Rutiere, dar rezultatele practice nu au fost pe măsura așteptărilor.

Nu numai că traficul nu a fost mai cursiv după montarea balizelor de plastic  ( foto ),  ci s-au semnalat pietoni accidentați de șoferii prea grăbiți, în urma dezafectării semaforului de pe bulevard, din dreptul  Decathlon.

În aceste condiții, barierele au fost ridicate la sfârșitul acestei săptămâni, după numai o lună și jumătate de restricție.

Reamintim că, înainte de a bloca virajele la stânga dinspre  Bazar  în parcarea  Shopping City  și dinspre parcare spre  Dedeman,  HARȘOVSCHI și DOROFTEI înaintaseră o altă propunere : amenajarea a două pasarele pietonale și refacerea fostului pasaj subteran din zona  Inter Conti.

Niciuna dintre aceste variante nu a fost pusă în practică pe motiv că nu sunt eficiente pentru pietoni.

Primarul independent ION LUNGU ( fost PDL ) a reacționat rapid, venind cu propunerea lărgirii podului de la Bazar  pe ambele sensuri și amenajarea unei rute ocolitoare spre Botoșani de la  OMV  spre  Termica  și apoi în Drumul Național 29.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 2 ani, 17 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 17, 2016 @ 4:23 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com