OCHIUL SOACREI: Un non-stop mai puțin la Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Pamflet  >  Articolul curent

OCHIUL SOACREI: Un non-stop mai puțin la Fălticeni

De    •   Publicat acum 3 ani, 15 ianuarie 2016   •   6 comentarii

 program Thales

Un magazin non-stop din apropiere de centrul vechi al Fălticeniului  (vă place cum am dat-o, ca să nu facem reclamă ?), s-a procopsit cu program de funcționare.  Unii cârtesc că cineva mare din Primărie a impus orarul pe motiv de scandaluri și bătăi la ore mici. 

Am fi de acord cu explicația dacă s-ar impune același orar la discoteca de mai la deal și la magazinul de mai la vale, că doar și acolo se mai bat clienții.  Sau decizia are legătură cu diverse chestii politice și de tăiat copaci ?

Ori poate că are legătură cu o bătaie nasoală încasată chiar înainte de sărbători de un membru PSD, fost angajat al primăriei și prieten bun cu primarul, care s-a transformat în mare constructor pe bani publici ? Asta ar fi nasol, înseamnă că partidul nu mai impune respectul de altă dată…

DANIEL BOGHIȚA

magazin Thales

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 15 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 15, 2016 @ 7:11 pm
 • Sub: Pamflet, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

6 comentarii

 1. ianus spune:

  Constructorul pesedist este Botescu, profesor de sport, evident, angajat o vreme la asistența socială din primărie, doar pe hârtie, căsătorit cu una cu alt nume, ca să nu se prindă lumea, care a luat contracte grase de la Coman, cum ar fi casa de cultură?

 2. arhivistul spune:

  Înseamnă că Cătălin Coman nu mai e deloc sigur că cîștigă un nou mandat la primărie, că calculează și cele mai mici chestii electorale, cum ar fi deranjul provocat de Thales moșnegilor de pe Maior Ioan. I-o fi spus Coman patronului terasei, hai, rabdă pînă la vară, mai vedem după. După, da, dacă că, că cu…

 3. pentrufalticeni spune:

  Bravo Cataline prima promisiune electorala indeplinita , mai putin 5 locuri de munca in Falticeni. Vor creste veniturile la bugetul local.

 4. Alin spune:

  Minunat! Că şi aşa avem multe non-stopuri bine aprovizionate în Fălticeni. Dar ce-i drept, asta era marea bubă, de asta nu se mişca nimic în dulcele târg…

 5. Oana spune:

  Probabil că dacă patronul ar fi dat bonuri fiscale, n-ar fi tăiat copacii, ar fi angajat o firmă de pază şi protecţie, s-ar fi purtat mai frumos cu angajaţii şi i-ar fi păsat, în genere, mai mult de tot ce se întâmpla acolo, ar fi câştigat bani frumoşi în continuare… Dar aşa… Roata se mai învârte. Păcat că de fapt de suferit avem tot noi, fălticenenii…

 6. GOI spune:

  AU INCEPUT PESEDISTII SASI DEA LA GEOALE DE CE?
  PRIMUL CARNET DE MEMBRU DE PARTID AL FAM.ZAHARIA A FOST LA PSD,ZIUA DE NASTERE A DNEI ZAHARIA ANUL TRECUT A FOST FACUTA LA PENSIUNEA IRISTAR CRED CA A FOST DERANJ LA MENIU DE IAU LIMITAT VANZARILE LA MAGAZIN SI CRASMA.
  SAU CRED CA AU AFLAT PSDISTII CA A TRECUT LA PDL SI TOFAN A PUSO DIRECTOR LA SCOALA NR.6 NU SAU INTELES DE PARTEA CUI E FAM.ZAHARIA MAI ALES CA A RISCAT SI LA INDICATIA LUI TOFAN A TAIAT COPACII EXACT IN CAMPANIE.
  SAU AI LUA DIN VANZARILE CLUBULUI EBONI UNDE COMAN ESTE ACTIONAR PE SPATIUL PUBLIC DAT IN CHIRIE CU 0,5 EURO PE METRU.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string JJ0Euc to the field below: