DONȚU: “Proiectul NORDUL VOIEVODAL a fost finalizat cu succes, este o broșură” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

DONȚU: “Proiectul NORDUL VOIEVODAL a fost finalizat cu succes, este o broșură”

De    •   Publicat acum 4 ani, 15 ianuarie 2016   •   4 comentarii

Ovidiu-Dontu-si-Ioan-Stan-2014

Senatorul PSD de Fălticeni OVIDIU DONȚU spune că a finalizat proiectul Nordul Voievodal,  pe care l-a propus în campania electorală din 2012.

El a declarat astăzi la IMPACT FM că  “proiectul Nordul Voievodal a avut două faze și a fost încheiat cu succes.

Practic, eu invit printr-o broșură…proiectul a fost finalizat într-o primă etapă în limba română, am trimis broșura la ambasade, la instituții.

Am tipărit-o apoi și în limba engleză și am prezentat-o inclusiv la aeroportul Suceava.

Am fost în Norvegia, la Bruxelles, am avut în mapă broșura…”   

În campania electorală din 2012, DONȚU spunea despre  Nordul Voievodal că  “este un concept turistic care are menirea să atragă atenţia că la Baia a fost prima capitală a Moldovei, la Mălini este Casa Memorială Nicolae Labiş şi că mănăstirile Probota, Rîșca si Slatina sunt repere istorice si culturale, iar judeţul Suceava poate fi atractiv mai ales din perspectiva monumentelor, muzeelor, personalitatilor şi din zona Fălticeni care împreună cu peisajele şi mănăstirile din fascinanta Bucovină oferă o imagine completă asupra potenţialului turistic al judeţului Suceava”.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 15 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 15, 2016 @ 6:09 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

4 comentarii

 1. Faleza spune:

  Ce ordinar…asa ar trebui sa-l alegem si noi in toamna, ca pe o brosura. Tupeu de comunist imputit!

 2. AI!AI!AI! spune:

  Ca sa ai o mapa cu o brosura ai cheltuit prea multi bani cu deplasarile!Dar senatorul de Falticeni mai zice cate o gluma proasta,insa ce ne facem cu deputatul de Falticeni care nu se stie unde este si ce face si mai nou am uitat si cum il cheama!?n

 3. GOGU spune:

  Ca sa vezi … vin alegerile nu ? Un nesimtit ca si restul …

 4. GOI spune:

  TOV.DONTU SENATOR DE FALTICENI E BINE CA AI PREGATIT BROSURA DAR NU CRED CA E VALABILA PTR.A IESI DE LA BECIUL DOMNESC MAI BINE TIAI PUNE MINTEA MAI MULT LA CONTRIBUTIE SI AI SCRIE DOUA SAU MAI MULTE LUCRARI PTR.TINE SI TOV.STAN CA MAI STII SA AVETI CE CITI LA PUSCARIE CA DE IESIT NU MAI E VALABIL SCRIILE.
  DE VOTAT FALTICENIUL O SAL VOTEZE PE USLISTUL ALDEA GHEORGHE DAR NU LA PRIMARIE CI LA PRESEDENTIA PSD FALTICENI CA DOAR COMAN VA FI COLEGUL VOSTRU DE CELULA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string sAb0wS to the field below: