Vasile Cepoi, primarul comunei Drăgușeni: “Domnul deputat Stan este omul nostru de bază, care fără el nu putem face nimic” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Vasile Cepoi, primarul comunei Drăgușeni: “Domnul deputat Stan este omul nostru de bază, care fără el nu putem face nimic”

De    •   Publicat acum 3 ani, 14 ianuarie 2016   •   Fara comentarii

Festival Iarna Draguseni 13.01.16(21) 

Ediția de anul acesta a Festivalului de Obiceiuri de Iarnă “Ajunul Anului Nou pe Stil Vechi, la Drăgușeni”, a reușit să strângă puține oficialități, absențele pefectului Constantin HARASIM, vicepreședintelui CJ Suceava Alexandru RĂDULESCU și a parlamentarilor Ovidiu DONȚU și Eugen URICEC fiind completate cu primari PSD din comunele învecinate.

Practic, la invitația organizatorilor au răspuns prezent doar președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin NECHIFOR, deputatul colegiului nr.5 Fălticeni, Ioan STAN, primarul de Fălticeni, Cătălin COMAN, primarul comunei Boroaia, Vasile BERARIU și primarul comunei Forăști, Brăduț AVRĂMIA.

Vedeta incontestabilă a oficialităților a fost deputatul Ioan STAN, care a primit numeroase laude din partea colegului său de partid Vasile CEPOI, primarul comunei Drăgușeni:

„La această manifestare mai participă dl deputat STAN, care este alături de noi tot timpul și ne ajută în toate obiectivele care le avem de derulat în comuna noastră(…)”.

 

„Dl deputat, să vă vadă cetățenii comunei, că în vară vă facem cetățean de onoare a comunei noastre(…)”.

 

Domnul deputat STAN este omul nostru de bază, care fără el nu putem face nimic”.

 

Spre deosebire de anii trecuți când nu a luat cuvântulul alături de ceilalți invitați, anul acesta deputatul STAN s-a adresat celor prezenți, semn că totuși ținta lui electorală rămân alegerile parlamentare.

 

Citește și http://www.ziaruldepenet.ro/2014/01/13/draguseni-festival-de-datini-si-obiceiuri-pe-stil-vechi-prilej-de-contre-intre-politicienii-psd/

http://www.ziaruldepenet.ro/2015/01/14/deputatul-stan-nu-luat-cuvantul-pe-scena-din-draguseni-alaturi-de-colegii-din-psd/

http://www.ziaruldepenet.ro/2016/01/14/fotovideo-festivalul-de-obiceiuri-de-iarna-de-la-draguseni-a-strans-putine-oficialitati-dar-multi-participanti/

 

 

SORIN NICA

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 14 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 14, 2016 @ 9:03 am
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string koFU0l to the field below: