Cu două termene de finalizare depășite și o jumătate de milion de euro plătită în plus, primarul COMAN se laudă: “La proiectul NADA FLORILOR ne încadrăm în grafic, cu mici derapaje” - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Cu două termene de finalizare depășite și o jumătate de milion de euro plătită în plus, primarul COMAN se laudă: “La proiectul NADA FLORILOR ne încadrăm în grafic, cu mici derapaje”

De    •   Publicat acum 4 ani, 13 ianuarie 2016   •   2 comentarii

Zona de agrement Nada Florilor 28.11.15(2)

Cu toate că două termene de finalizare ale investiției de la NADA FLORILOR nu au fost respectate de către constructor și municipiul Fălticeni trebuie să continue proiectul pe banii fălticenenilor (încă o jumătate de milion de euro s-a alocat deja de la buugetul local!!!!), conducerea municipiului Fălticeni se declară mulțumită de stadiul lucrărilor.

Primarul CĂTĂLIN COMAN a anunțat, astăzi, că proiectul de la baza de agrement  Nada Florilor  “este realizat și decontat în proporție de 90 %”, asta după ce în urmă cu 5 zile, pe 8 ianuarie, în ședința Consiliului Local, spunea că  acolo suntem cu undeva la 80 % finalizat și decontat”.

 

CITEȘTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2016/01/08/coman-proiectul-nada-florilor-este-finalizat-80/

 

COMAN a declarat astăzi la VIVA FM că  “nu am finalizat investiția, dar motivele sunt obiective.

Anul trecut au fost ploi, dar am avut noroc de o vară relativ secetoasă ( ??? – n.r. )

Am rămas în lucru cu sistemul exterior, asfalt, alei betonate, spații verzi.

Ne încadrăm în grafic, cu mici derapaje…

Vom finaliza investiția în timp util, cu toate cârcotelile, zvonurile și vorbele fără acoperire spuse chiar și de unii consilieri”.

Pe bannerul de identificare a investiției cu fonduri europene, data finalizării proiectului este 30.11.2015. Mai avem la dispoziție o zi!

Pe bannerul de identificare a investiției cu fonduri europene, data finalizării proiectului este 30.11.2015. Ulterior, termenul a fost prelungit până la sfârșitul anului.

Consilierii locali fălticeneni au aprobat, pe 15 decembrie 2015, proiectul de includere pe lista de investiții din acest an a proiectului  Înființare infrastructură de agrement NADA FLORILOR.

Valoarea restului de executat a fost estimată de COMAN la 2.200.000 lei.

Termenul de finalizare a investiției nu trebuie să depășească 30 iunie 2016.

Contractul pentru baza  Nada Florilor  a fost semnat pe 10 februarie 2015 cu asocierea firmelor  Da Vinci Construct & Proiect – Cridus Construct – Alternativ Energy Solutions,  toate din județul Bihor, valoarea proiectului fiind 13.504.358 lei  (finanțare locală : 7.281.319 lei).

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 13 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 13, 2016 @ 7:38 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. hehe spune:

  Ce ar fi să îl întrebaţi pe domnul primar de ce a scumpit impozitele pe locuinţe. Complexul de la iaz îl termină anul ăsta sau la anul? 80- 90 % sunt alte valori pentru cineva care mai trage o duşcă.

 2. Cat alin coman spune:

  Primăria bulangilor de la PSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string blNabQ to the field below: