Jeep-ul unui contrabandist de țigări, confiscat de polițiști - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Jeep-ul unui contrabandist de țigări, confiscat de polițiști

De    •   Publicat acum 4 ani, 12 ianuarie 2016   •   Fara comentarii

*10.000 de țigarete, sume de bani și un vehicul de peste 25.000 lei confiscate de polițiști în cadrul unei acțiuni de prevenire și combatere a infracțiunilor de contrabandă

 foto contrabanda 1

Poliţiştii suceveni au intensificat activităţile investigative în vederea identificării persoanelor care comercializează, depozitează sau transportă ţigarete de contrabandă şi pentru tragerea la răspundere penală a acestor persoane.

În urma unor acţiuni organizate în trafic au fost identificate pe raza localităţilor Milişăuţi şi Vicovu de Sus, două persoane care transportau ţigarete de contrabandă. Ţigările, dar şi un vehicul în valoare de 4000 Euro şi suma de 450 de euro, au fost confiscate, cele două persoane fiind cercetate în cadrul unor dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă.

Ieri, 11.01.2016, o patrulă din cadrul Poliției Orașului Milișăuți a prins în flagrant pe  o femeie 59 ani, din localitate, în timp ce transporta într-un bagaj, pe strada Ciprian Porumbescu din localitate, un număr de 800 bucăţi țigarete, fără timbru, de proveniență extracomunitară. Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării. Pe numele femeii s-a întocmit un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Tot ieri, în jurul orei 20.50, o patrulă din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus aflată în exercitarea atribuţiilor de serviciu, supraveghere şi control al traficului rutier pe D.J. 209G, pe raza comunei Straja, a oprit pentru control autoturismul de teren, condus de un bărbat în vârstă de 25 ani.

S-a procedat la verificarea interiorului autoturismului, ocazie cu care, între bancheta spate şi scaunul stânga-faţă a fost identificat un sac în interiorul căruia se aflau mai multe pachete de ţigarete. Conducătorul auto a fost condus la sediul poliţiei, iar în urma controlului interiorului autoturismului, au fost identificate un număr de 9940 bucăţi ţigarete, cu timbru fiscal extracomunitare. Cantitatea de ţigarete provenită din contrabandă a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 4.000 de euro a fost ridicat în vederea dispunerii unei măsuri asiguratorii în cauză.Totodată, de la bărbatul de 25 de ani a fost ridicată suma de 450 euro în vederea recuperării prejudiciului cauzat.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 12 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 12, 2016 @ 12:31 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string uCcedQ to the field below: