Craterele de gheață de pe drumul DJ209 A Fălticeni-Pocoleni, invizibile pentru incompetenții de la CJ Suceava și Primăria Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Craterele de gheață de pe drumul DJ209 A Fălticeni-Pocoleni, invizibile pentru incompetenții de la CJ Suceava și Primăria Fălticeni

De    •   Publicat acum 3 ani, 11 ianuarie 2016   •   15 comentarii

Drum Falticeni Pocoleni 11.01.16(1)

Doar soarele mai poate înlătura craterele de gheață de pe drumul județean DJ209 A Fălticeni-Pocoleni, atâta timp cât incompetenții de la Consliul Județean Suceava, admininistratorul drumului, și cei de la Primăria Fălticeni, care le găzduiesc în intravilanul unui municipiu, nu vor nici în ruptul capului să se preocupe de ele. Au probabil treburi mai importante decât să elimine rușinea propriei inactivități și cum șefii lor, cei de la butoanele roșii, sunt în campanie electorală…“trai neneacă pe banii babachii”. 

Suntem curioși ce va spune LIVIU DRAGNEA, în calitatea sa de fost ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, despre competența aleșilor locali din județul Suceava, în special cei din zona Fălticeni. Sperăm că va fi prompt și ne va răspunde chiar mâine.

Fotografiile vorbesc de la sine!

 

DANIEL BOGHIȚĂ

Drum Falticeni Pocoleni 11.01.16(3) Drum Falticeni Pocoleni 11.01.16(7) Drum Falticeni Pocoleni 11.01.16(2) Drum Falticeni Pocoleni 11.01.16(5) Drum Falticeni Pocoleni 11.01.16(6) Drum Falticeni Pocoleni 11.01.16(4) Drum Falticeni Pocoleni 11.01.16(8)

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 11 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 11, 2016 @ 10:00 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

15 comentarii

 1. cornel spune:

  Incompetenti?Criminali! Copiii merg la scoala zilnic pe aceasta strada.Vine Psdul sa-i votam in iunie.Sa se duca la Forasti.

 2. maria spune:

  Oamenii ar trebui sa le ceara socoteala si sa fac un protest.Nu e normal sa nu rezolvi nimic de atata amar de zile.PSD se razbuna pe primarii de la alte partide din sate si pe oameni si pierde mult.

 3. michael spune:

  Intr-un cuvant-“JIGODII”

 4. euclid spune:

  Si pana la urma ce treaba are Primaria Falticeni cu acel drum. Din cate stiu Pocoleniul nu este administrat de primaria falticeni.

  • Faleza spune:

   Ba desteptule, gheata aia e de la rahatul deversat din Falticeni, pentru ca lucrarile de la canalizarea de pe Sucevei, desi receptionate, nu au fost finalizate, e dezastru ecologic dar toti tac malc.

 5. maria spune:

  Portiunea cu cratere este pe raza municipiului Falticeni.Pana anii trecuti faceau si acum de ce nu mai fac?pana la Pocoleni mai sunt multi kilometri.

 6. Mihai spune:

  Daca e in Falticeni sa faca curat primarul din Pocoleni?Asta-i tare rau.

 7. euclid spune:

  dovedeste ca face parte din Falticeni. Si in articol spune… DJ=Drum Judetean. Despre ce vorbim!?

  • Mihai spune:

   Langa portiunea de drum din imagini se afla statiile ACET facute prin fonduri europene pt Unitatea Administrativ Teritoriala(UAT) Falticeni.Nu trebuie sa-ti dovesc nimic dl “George” de la PSD tineret.

 8. euclid spune:

  una este o portiune de teren… unul este drumul. din nou n-ai nimerit varianta corecta. Mihai tu cred ca visezi sau ai impresia ca in spatele unui id este cineva si te inseli amarnic

 9. euclid spune:

  ha ha… daca eu as fi de la PSD.. ce inseamna.. ca tu esti din Pnl vopsit in portocaliu, si aici Mihai trebuie sa fii Catalin Costea.

 10. Maria spune:

  Ce o mai lungiti atata, postaci de partid.Drumul este in Falticeni.In toti anii s-a ocupat Primaria Falticeni,anul acesta sunt alegeri si au alte interese.

 11. BadeaScirtzan spune:

  Nu va mai certati atita! Documentati-va inainte de a va contra! Da, acea portiune de drum judetean, de la iesirea din Falticeni si pina la “prima curba la dreapta”, unde sta/locuieste “toashul” Viurel Irimescu-stiti voi cine, apartine/se afla pe raza administrativ-teritoriala a municipiului si de zeci de ani n-a beneficiat de-o modernizare/reparatie. Ceva miscare cu privire la modernizarea drumului judetean s-a facut in luna noiembrie a anului trecut, cind pe portiunea dintre Mihaiesti si iesirea din Pocoleni (spre Falticeni), s-a “turnat” balastru. Si ce balastru mai oameni buni, ca-ti rupi masina in doua. Bolovani cit o minge de hambal…

  Uitati sursa cu PUG-ul Falticeni:

  http://cronicadefalticeni.com/2010/08/16/dezbatere-publica-pentru-actualizarea-planului-urbanistic-general-al-municipiului-falticeni/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string lBKL3T to the field below: