Consilierii județeni s-au contrat pe inițierea unui amendament și au repetat votarea - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Consilierii județeni s-au contrat pe inițierea unui amendament și au repetat votarea

De    •   Publicat acum 3 ani, 11 ianuarie 2016   •   Fara comentarii

sedinta CJ Suceava extraordinara 11.01.16

După ce vineri – 8 ianuarie consilierii județeni au  trântit  proiectul referitor la repartizarea pe unități administrativ-teritoriale a sumelor pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2016 și estimările pentru 2017 – 2019, astăzi ei au revenit la o prezență mai numeroasă și la sentimente mai bune, așa încât proiectul a trecut.

CITEȘTE

http://www.ziaruldepenet.ro/2016/01/08/consilierii-judeteni-nu-au-fost-de-acord-cu-repartizarea-banilor-pentru-echilibrarea-bugetelor/

Totuși, pentru a se menține în formă pentru alegerile din vară, unii nu au ratat prilejul să iasă în evidență.

NISTOR TĂTAR ( PSD ) a înaintat amendamentul referitor de alocarea a 15.000 lei unor comune care în proiect apăreau fără fonduri : Ilișești, Botoșana, Mitocu Dragomirnei, Mănăstirea Humorului, Vatra Moldoviței și Baia, prin redistribuire.

Imediat a intervenit VASILE ILIE ( PNL ) care a spus că  “amendamentul a fost propus de mine în comisia de buget, haideți să spunem adevărul…

Votarea manuală a trebuit repetată, deoarece nu ieșea la socoteală un vot, lucru care a stârnit din nou nemulțumirea președintelui CĂTĂLIN NECHIFOR :  “Cineva n-a votat, dar numărați mai bine, da ?  ( din sală  “Și cu sergentul zece, la cum numără ăștia…”  )

Proiectul votat astăzi cu 22 voturi ( necesare 19 ) alocă cei mai mulți bani localităților Fălticeni – 758.815 lei, Câmpulung Moldovenesc, Rădăuți și Vatra Dornei – câte 613.963 lei și Vicovu de Sus – 571.986 lei.

În schimb, comunele Bilca, Cârlibaba, Iacobeni, Satu Mare, Slatina nu vor primi nimic, NECHIFOR spunând că  “nu au solicitat sume”.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 11 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 11, 2016 @ 1:50 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string TkjflK to the field below: