Blat PSD-PNL în ultima ședință a CL Fălticeni. Lista de priorități pentru locuințe sociale, aprobată pe ultima sută de metri - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Blat PSD-PNL în ultima ședință a CL Fălticeni. Lista de priorități pentru locuințe sociale, aprobată pe ultima sută de metri

De    •   Publicat acum 4 ani, 4 ianuarie 2016   •   5 comentarii

Sedinta extraordinara CL Falticeni 31.12.2015

În ședința extraordinară din ultima zi a anului 2015, consilierii locali fălticeneni au aprobat lista de priorități în vederea repartizării locuințelor sociale în anul 2016. A fost o ședință pe șest, de care aflai doar dacă lucrai la primărie, în care puterea și opoziția au dat mâna și în culise, și în ședință, iar proiectul a trecut așa cum trebuia.

Și cum altfel s-ar putea interpreta faptul că în ședința din octombrie Consiliul Local respinge o listă pe care existau anumite priorități, iar la o lună distanță se aprobă o altă listă având în capul ei alte nume și alte priorități(una cerută expres de liderul liberal Gheorghe ALDEA!), dar în dreptul cărora se menționa în clar că nu și-au actualizat conform legii documentația de la dosar ? Imaginile de mai jos vorbesc de la sine.

Lista aprobată în ședința din 31 decembrie 2015- fără punctaj

Lista aprobată în ședința din 31 decembrie 2015- fără punctaj

 

Lista din ședința din octombrie 2015- cu punctaj

Lista respinsă în ședința din octombrie 2015- cu punctaj

 

Lista pe care prioritățile Ionuț Daniel GHERMAN și Iuliana Roxana Iuliana SAHLEAN apareau cu dosare neactualizate la 16.10.2015, respectiv actualizat după 16.10.2015

Lista pe care prioritățile Ionuț Daniel GHERMAN și Iuliana Roxana SAHLEAN apareau cu dosare neactualizate la 16.10.2015, respectiv actualizat după 16.10.2015

 

*La Fălticeni lista de priorități pentru locuințe sociale se schimbă lunar

 

Beneficiarii sunt, în ordine, IONUȚ DANIEL GHERMAN, IULIANA ROXANA SAHLEAN, FLORIN BURLACU, VASILE POP și LIVIU MANTU.

Interesant este că la ședința de la sfârșitul lunii octombrie 2015, când a fost dezbătut același proiect, lista cuprindea 4 nume : FLORIN BURLACU, VASILE POP, LIVIU FLORINEL MANTU și ELENA CORBU. Nici urmă de IONUȚ DANIEL GHERMAN, care la momentul listei din octombrie se spunea în clar neactualizat la 16.10.2015, nici vorbă de IULIANA SAHLEAN în dreptul căreia scria actualizat după 16.10.2015.
Păi cum așa onor comisie?

Comisia care a aprobat lista este alcătuită din primarul PSD CĂTĂLIN COMAN, viceprimarul PSD CONSTANTIN BULAICON, consilierii PNL GHEORGHE ALDEA și VIOREL DOMINTE (lipsă semnătură pe proiectul de hotărâre), consileii PSD GABRIEL MATEI (lipsă semnătură), și MARIA DULGHERU, și angajații Primăriei Fălticeni- SERGIU DUMITRIU (lipsă semnătură), ELENA ROTARU și MARIUS CIREȘ.

Cei care au urmărit scandalul repartizării locuințelor ANL vor  putea observa cu ușurință că pe lista de priorități în vederea repartizării locuințelor sociale în anul 2016 apare LIVIU FLORINEL PARA, persoană retrasă de primarul Cătălin COMAN de la ANL deoarece nu îndeplineau cerințele.

Singurul consilier care a respins trocul făcut de PSD și PNL a fost liberalul VASILE AMARIEI, care i-a bătut obrazul colegului GHEORGHE ALDEA(vezi video mai jos) și a reclamat faptul că ședința nu a fost organizată cu respectarea legii: convocarea s-a făcut pe 29 decembrie 2015, după ora 16.00, ori legea prevede că trebuia făcută cu 3 zile înainte. Să mai spunem și că nu a fost afișată  pe site-ul Primăriei Fălticeni spre informare, probabil pentru că nu trebuia prea multă informare.

Deci, dacă și puterea și opoziția și-au rezolvat probleme și și-au desenat prioritățile, se cheamă că au negociat cu succes sau doar că au făcut puțină politică? Noi credem că se cheamă blat și politichie de maidan.

 

DAN PASCARU

SERGIU JIPA

Proces verbal de ședință a comisiei sociale de analiza/solicitari cereri a unităților locative aflate în administrarea/proprietatea municipiului Fălticeni 26.10.2015

Proces verbal de ședință a comisiei sociale de analiza/solicitari cereri a unităților locative aflate în administrarea/proprietatea municipiului Fălticeni 26.10.2015

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 4 ianuarie 2016
 • de:
 • Ultima modificare: ianuarie 4, 2016 @ 9:35 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.
 • Tagged With: , , , , ,

5 comentarii

 1. GOI spune:

  SI UITE ASA CANDIDATUL PNL ALDEA GHE.LA PRIMARIE CONFIRMA CA USL EXISTA SI VA EXISTA ATAT TIMP CAT FECIORUL SAU E ANGAJAT LA SPITAL IAR SOTIA LA CEC IAR EL CERSESTE INDURARE ACCEPTATA ATAT TIMP CAT FACE JOCUL PSD.
  MOROSANU SI EL E PRINS DE VALUL USL DIN CAUZA SOTIEI CARE LUCREAZA LA CADASTRU SUBORDONAT LUI MOCANU ALT PSD-IST SPOIT IN PNL-IST.
  TOATE SE INTAMPLA SUB PATRONAJUL LUI TOFAN CARE TACE SI ACCEPTA SE PARE DIN CAUZA UNUI DOCUMENT COMPROMITATOR AJUNS IN MANA LUI STAN CARE IL FLUTURA PE SUB NAS CU MIROS DE DNA.
  POLITRUCI CORUPTI CARE SE VOR CANDIDATI LA ORICE FUNCTII ADMINISTRATIVE.
  VOTAI CU INCREDERE:
  -ALDEA GHEORGHE
  -TPFAN VASILE
  -MOROSANU GABRIEL
  -BULBOACA C-TIN
  -DOMINTE VIOREL
  -PINTILIE MATEI
  -VITCU MIHAI
  O RUSINE DE OPOZITIE.
  FELICITARI ZIARULUI DE PE NET PTR.PROMPTITUDINEA DE A DA IN VILEAG ACESTE BLATURI MARCA ALDEA-MOROSANU-COMAN-STAN.

 2. hehe spune:

  Ăia sunt consilieri? Nu sunt decât niste ridicatori de mâini. Trei sferturi de acolo nu sunt in stare să lege două cuvinte, iar restul urmăresc interese materiale. E nevoie de alţi oameni la conducerea oraşului. E nevoie de oameni cinstiţi şi bine intenţionaţi.

 3. pentrufalticeni spune:

  Da domnule GOI( Catlin Costea) aveti dreptate,sunteti cel mai bun pentru PRIMAR ,doar daca candidati de la partidul lui BASESCU ,doar aveti aceleasi inclinatii ,bautura si femeile.
  PS Aveti dreptate ,vinovat este Tofan ,ca nu a anuntat politia cand te-a prins ca ai furat de la piata impreuna cu Bulaicon.

  • GOI spune:

   SI CAND TE GANDESTI CA E DESCENDENTUL LUI STAFAN CEL MARE.
   CHIAR MI-AR PLACE SA FIU COSTEA NUME PREDESTINAT CU-O-STEA,STEAUA LUI NOROCOASA.

 4. AI!AI!AI! spune:

  Sa dea acest ziar un anunt pt a cauta un candidat de primar corect!Initiativa civica a acestui ziar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string HNkt84 to the field below: