Contrabanda de țigări nu s-a oprit de Crăciun. Două transporturi, retinute la graniță în ajun - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Contrabanda de țigări nu s-a oprit de Crăciun. Două transporturi, retinute la graniță în ajun

De    •   Publicat acum 3 ani, 26 decembrie 2015   •   Fara comentarii

TIGARI CONTRABANDA 12.06 (1)

Ieri, de 24 decembrie a.c., în jurul orei 19.30, s-a prezentat în PTF Siret, jud. Suceava, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul ucrainean Oleh D., în vârstă de 20 ani, conducând un autoturism marca Citroen, înmatriculat în Lituania.

Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

Astfel, a fost descoperită ascunsă în locaşuri special amenajate în semiaripi faţă şi spate, în bara de protecţie spate și în pragurile autoturismului, cantitatea de 740 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări în valoare de peste 900 lei a fost ridicată în vederea confiscării, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar autoturismul marca Citroen în valoare de 4.450 lei a fost indisponibilizat, deoarece avea locaşuri special amenajate pentru transportul ţigărilor.

 

Tot în ajun de Crăciun, la acelaşi punct, s-a prezentat pe sensul de intrare în România, Valentin G., cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism, marca BMW, cu numărul de înmatriculare specific Bulgariei.

La controlul autoturismului efectuat de către poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în roata de rezervă, 292 pachete ţigări, de provenienţă.

Drept urmare, ţigările, în valoare de 350 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 26 decembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 26, 2015 @ 1:51 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com