O fălticeneancă a câștigat o excursie în țara lui Moș Crăciun, cu Billa. Alți 10 clienții ai magazinului din Fălticeni se numără printre câștigătorii promoției - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

O fălticeneancă a câștigat o excursie în țara lui Moș Crăciun, cu Billa. Alți 10 clienții ai magazinului din Fălticeni se numără printre câștigătorii promoției

De    •   Publicat acum 3 ani, 22 decembrie 2015   •   2 comentarii

Liliana Cires marele premiu la Bila

Magazinele Billa au promovat, în perioada 15 octombrie-11 noiembrie a.c., promoția “Deschidem stagiunea premiilor la Billa!”, care a oferit posibilitatea clienților rețelei să câștige nu mai puțin de 400 de premii.

La extragerile săptămânale au participat cei care au respectat regula celor 3 pași: cumpără de minim 35 lei, ridică talonul gratuit de înscriere de la casă și introdu talonul în urnă.

Pe lângă sutele de premii oferite, Billa a mai pus la bătaie și marele premiu al promoției, o excursie în ton cu perioada sărbătorilor de iarnă: o călătorie în țara lui Moș Crăciun, Laponia.

Fălticeneanca Liliana Cireș, o clientă a magazinului din localitate, este câștigătoarea marelui premiu al promoției “Deschidem stagiunea premiilor la Billa!” și va pleca în curând în Laponia.

Alți 10 clienți ai magazinului din Fălticeni au câștigat premii din promoție: 3 smartwatch-uri(Elena Macsim, Bogdan Maxim, Cela Tucheag), o mașină de spălat(Carmen Aioanei), două cuptoare cu microunde(Elena Moisii, Maria Zavaleche) și patru aspiratoare(Lucica Feștilă, Vasile Apetrei, Daniela Iuliana Beraru și Ioan Zavaleche).

Liliana Cires si Catalin Costea

“Echipa managerială și promoțiile promovate de Billa România au determinat clienții să vină în număr mare la magazinul nostru din Fălticeni, să facă cumpărături și să câștige un număr însemnat de premii pentru o singură locație”, ne-a declarat managerul Billa Fălticeni, Cătălin Costea.

 

De altfel, cu aceeași echipă managerială magazinul din Fălticeni a ocupat numărul 1 în România în anul 2012, după ce a câștigat concursul național “Billa of Excellence”, competiție bazată pe criterii stabilite de REWE Group Germania, proprietara lanțului Billa.

DANIEL BOGHIȚĂ

 

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 22 decembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 23, 2015 @ 9:18 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. JOHN spune:

  cand un produs in BILLA este mai scump cu 4 ron decat unul din kauffland iti pui intrebari serioase daca mai cumperi de la Billa

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com