CJ prelungește finalizarea a două investiții pe fonduri europene: Muzeul de Istorie și Cetatea de Scaun - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

CJ prelungește finalizarea a două investiții pe fonduri europene: Muzeul de Istorie și Cetatea de Scaun

De    •   Publicat acum 3 ani, 18 decembrie 2015   •   Fara comentarii

Muzeul de Istorie Suceava 10.12.12(2)

În ședința extraordinară de luni – 21 decembrie, consilierii județeni vor dezbate două proiecte referitoare la aprobarea asigurării din bugetul propriu a cheltuielilor care urmează a se efectua anul viitor la proiecte pe fonduri europene, proiecte care trebuia finalizate în acest an.

Pentru Muzeul de Istorie suma estimativă este de 3.938.590 lei fără TVA, urmând a fi introdusă în bugetul propriu al județului pe anul viitor.

Președintele CJ CĂTĂLIN NECHIFOR a menționat că  “pe parcursul proiectului, cele mai mari probleme au fost întâmpinate în cadrul achizițiilor publice, contestațiile depuse conducând la întârzieri foarte mari, termenul cu SC Softline International București având termen de finalizare 26.02.2016.

La data de 31.12. 2015 se estimează finalizarea lucrărilor în procent de 99,78 %, urmând ca în primele zile din ianuarie 2016 să se finalizeze și ultimele lucrări, respectiv branșamentul electric.

Pentru un spațiu nou construit, renovat sau restaurat trebuie să treacă 3 – 6 luni de la terminarea lucrărilor, timp necesar pentru asigurarea stabilizării microclimatului interior”.

 Cetatea de Scaun a Sucevei 03.05 (11)

La Cetatea de Scaun Suceava suma prevăzută pentru anul viitor este de 193.640 lei.

Comisia de recepție a constatat că 50 de sisteme electronice individuale pentru prezentare turistică, livrate de  Project Z Vision  București, sunt inferioare față de produsele cuprinse în oferta tehnică.

“Lipsește afișajul LCD solicitat, iar furnizorul a livrat o imprimantă color față de multifuncționala solicitată în caietul de sarcini”  a precizatNECHIFOR.

La ambele proiecte data limită de finalziare este 30 iunie 2016, conform specificărilor Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 18 decembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 18, 2015 @ 7:54 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string U71HXb to the field below: