Consilierul VITCU către primarul COMAN în ședința CL: “Am impresia că trebuie adusă o fiolă” (video) - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Consilierul VITCU către primarul COMAN în ședința CL: “Am impresia că trebuie adusă o fiolă” (video)

De    •   Publicat acum 3 ani, 16 decembrie 2015   •   7 comentarii

sedinta CL Falticeni 15.12.15(4)

La ședința extraordinară de ieri a Consiliului Local Fălticeni, primarul CĂTĂLIN COMAN a fost agitat verbal, unii dintre aleșii din opoziție schimbând priviri cu subînțeles în ceea ce privește motivul comportamentului acestuia, mai ales că edilul a întârziat binișor peste ora programată(8.30). 

La discutarea primului punct de pe ordinea de zi, rectificarea bugetului, GHEORGHE ALDEA a apucat să spună  „Am avut parte de două ori pe lună de o rectificare bugetară, dacă mă concentrez bine…”,  că primarul a replicat rapid  “Și dacă nu vă concentrați bine, o singură dată ?”

sedinta CL Falticeni 15.12.15(2)

La dezbaterea referitoare la baza de agrement  Nada Florilor,  COMAN s-a încontrat cu liberalul DOMINTE, atrăgându-i atenția:  “Eu nu pot să vă permit să spuneți prostii, sunteți într-o eroare !”,  apoi pe un ton ridicat “Dvs. de ce vorbiți, eu sunt inițiatorul, pot să răspund !”

În discuție a intervenit consilierul MIHAI VITCU, care a fost direct“Eu am impresia că trebuie adusă o fiolă”,  răspunsul imediat al lui COMAN fiind “Ați venit cu mașina ?”

Divergențele dintre DOMINTE și COMAN au continuat pe tema efortului financiar al administrației locale la baza de agrement  Nada Florilor.

 

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 16 decembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 16, 2015 @ 7:06 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

7 comentarii

 1. michael spune:

  SE AUDE SI IN FRANTA CA ACESTA E CONSUMATOR DE PRIMA CLASA.

 2. george spune:

  se aude si din oniceni ca tu esti un idiot!!

 3. hehe spune:

  Nu are voie să tragă omul un păhărel că sar toţi pe capul lui. A facut “autostradă” in 3 ani, urmează complex de agrement in următorii 3 ani. E greu pentru unii “funcţiile”. Hi hi ha ha.

 4. andrei cojocaru spune:

  Un primar betiv,un primar care din greseala a ajuns in fruntea urbei,un primar si niste consilieri psd de nimic, nu e admis sa pui pumnul in gura unui consilier din opozitie,tu ca si presedinte de sedinta,de fapt ce te mira ca d-ra Dulgheru si ea mai trage cu spritul,cred ca e o cerinta sa fii abtiguit la sedinta de consiliu,ca de la Iristar nu se serveste lapte si cornuri distribuite de sluga credincioasa a lui Stan,Vasile Parisien a la Vis.
  Toti consilierii au fost invitati la Iristar de Stan ptr.instruirea cum sa sara la beregata celor care spun lucrurilor pe nume,au baut altii au plecat la timp altii gen Coman si Radulescu au ramas pana mai spre dimineata,sa puna la punct ce vor face cu cele 22 milioane si cum vor folosi comisionul ptr.campanie.
  Iar Stan a spus;mergeti si subjugati falticenenii stoarcetii de taxe si impozite ca voi sunteti viitorul celulelor din puscarie.

  • Nicu spune:

   Bine spus dar ca e betiv sau nu totusi sa nu lasi un om sa vorbeasca mi se pare de ordinul anilor dinainte de 89, rusine domnule Coman. Dumneavoastra nici nu ati invatat pana la varsta asta sa fiti respectuos cu cei din jur… indiferent de culoare politica. Ce ne-am face domnule daca toti ar sari cu gura cand unul ar gresi in jur, cum adica nu il lasati sa zica lucruri gresite. Il lasati sa spuna ce are de spus si apoi intr-un mod civilizat il contraziceti cum vreti. Sunteti crescut in jungle domnule!

   Felicit falticenenii care au votat aceasta personalitate distinsa. Sa-l mai votati odata ca va reprezinta!

 5. AI!AI!AI! spune:

  Nu primarul trebuie tras la raspundere,ci consilierii PSD care voteaza ce vrea el!Sa-i cunoasca bine falticinenii si sa stie acesti consilieri ca nu vor fi uitati de cetateni si atunci cand nu vor mai fi consilieri!Va veni si vremea sa raspunda pt ce au votat!

 6. GOI spune:

  VEDE-TI NUMAI CONSILIERII PSD DAR PE CEI PNLPDL CARE SINT TOATA ZIUA LA D&D SI BETIVANESC ASTA NU SE VEDE AR TREBUI SA FIE PUSA FIOLA LA MULTI CEI CARE VIN LA SEDINTA DE CONSILIU SI VOTEAZA LA MISTO CUM LA MISTO A SEMNAT SI ALDEA CONTRACTUL CU 3T SI ACUM FACE TEATRU IEFTIN IN REGIA LUI MOROSANU SI PRODUCATORI TOV.STAN SI COMAN.USL EXISTA IN ECUATIE A INTRAT SI MOROSANU VIA TOFAN.
  ASTIA SUNT CONSILIERII ALESI DE POPULATIA DIN FALTICENI SI SE VOR IARASI VOTATI.
  O RUSINE DE PRIMAR IN FRUNTE CU CONSILIERII AGHEZMUITI PSDPNLPDL

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com