Fălticeneni, pregătiți banii! Nota de plată a piscinelor de la NADA FLORILOR a crescut cu peste 2 milioane lei - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Fălticeneni, pregătiți banii! Nota de plată a piscinelor de la NADA FLORILOR a crescut cu peste 2 milioane lei

De    •   Publicat acum 3 ani, 15 decembrie 2015   •   1 comentariu

*primarul COMAN cere bani în plus ca urmare a „întârzierilor din perioada de implementare a proiectului și a vremii nefavorabile

sedinta CL Falticeni 15.12.15

Consilierii locali fălticeneni au aprobat, în această dimineață, în ședință extraordinară, proiectul de includere pe lista de investiții de anul viitor a proiectului  Înființare infrastructură de agrement NADA FLORILOR.

Valoarea necesară a fost estimată de primarul CĂTĂLIN COMAN la 2.200.000 lei.

De asemenea, se menționează că termenul de finalizare a investiției nu va depăși 30 iunie 2016, deși era stabilit pentru finalul acestui an.

“ADR Piatra Neamț ne permite să continuăm acest proiect și în anul 2016  a precizat COMAN, după ce în expunerea de motive menționase că  “municipiul va asigura din surse proprii și credite interne resursele financiare necesare finalizării implementării optime a proiectului.

Executantul a întâlnit situații care nu au putut fi prevăzute în faza de proiectare, constructorul executând lucrări suplimentare.

Ca urmare a întârzierilor survenite și ținând cont de condițiile meteo nefavorabile, se preconizează un rest de executat pentru anul 2016 în valoare de 2.000.000 lei din valoarea contractului de execuție lucrări, la care se adaugă 200.000 lei pentru celelalte cheltuieli (audit, consultanță, asistență tehnică, cote legale)”.

 Baza de agrement Nada Florilor 14.10.15(3)

Consilierul PNL GHEORGHE ALDEA a menționat de la început că membrii PNL nu sunt de acord cu proiectul, după care VIOREL DOMINTE a completat: “Am studiat documentele și cred că am constatat bine că sunt 2,2 milioane lei pe care noi îi pierdem”,  fiind contrat de primarul COMAN:  “Sunteți într-o eroare maximă !”

După mai multe dispute verbale asupra cărora  ZdpN  va reveni, DOMINTE a concluzionat: “Facem un calcul per total, la acel proiect intervenim cu 11,3 milioane lei, adică 85 % din valoarea acestui proiect.

În ce film jucăm, domnilor consilieri, nu se poate așa ceva”.

COMAN a reafirmat că DOMINTE este  “într-o eroare extrem de mare, nu știu cum ați făcut calculele, sunt total eronate, ori sunt cu rea intenție, ori nu vă pricepeți”.

Proiectul a trecut cu 11 voturi pentru și 4 împotrivă.

DAN PASCARU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 15 decembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 15, 2015 @ 1:32 pm
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

1 comentariu

 1. AI!AI!AI! spune:

  Simplu!Vin alegeri locale!falticinenii sa nu mai voteze pe nimeni din PSD!Apoi cu un nou consiliu se va sesiza DNA pt toti consilierii care au votat asa ceva!Roata se invarteste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string sakDze to the field below: