Scandal la congresul TSD. STURZU i-a cerut demisia lui DRAGNEA, după care a anunțat că părăsește PSD - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri nationale  >  Articolul curent

Scandal la congresul TSD. STURZU i-a cerut demisia lui DRAGNEA, după care a anunțat că părăsește PSD

De    •   Publicat acum 3 ani, 12 decembrie 2015   •   Fara comentarii

 

Congresul Tineretului Social Democrat(TSD) s-a reunit astăzi, 12.12.2015, la București, pentru a decide cine va conduce formațiunea, după ce Mihai Sturzu, actualul președinte, a anunțat că pleacă.

În cursă s-au înscris 3 candidați, Gabriela Podașcă-vicepresedinte TSD, Gabriel Petrea- secretarul general TSD Gabriel Petrea și Andrei Tinu- vicepreședinte TSD. Înaintea votului, TINU a anunțat că își retrage candidatura și îl sprijină pe Gabriel Petrea.

 

sursa foto: masapresei.ro

sursa foto: masapresei.ro

Congresul nu a fost unul lipsit de scandal, cel carea a aruncat buzduganul fiind Mihai Sturzu, care a făcut o serie de declarații dure la adresa lui Liviu Dragnea.

Indiferent cine va fi noul șef al TSD, câștigător va fi Liviu Dragnea”- Mihai Sturzu(Mediafax).

“Domnul Liviu Dragnea a mintit si a manipulat, parca a fost la scoala FSN-ului de manipulare. Eu am avut aceasta discutie cu domnia sa dupa ce au am fost la proteste impotriva lui Piedone si a lui Gabi Oprea si am spus ca ce striga oamenii in piata este foarte corect si oamenii au foarte mare dreptate si ca PSD are nevoie de o reforma si ca putem porni aceasta reforma de la PSD. Ce a inteles domnia sa si ce a spus pe scena m-a durut foarte tare, dar n-am ce sa fac, are alta scoala politica decat am eu, nu ne comparam. El este ditai Goliat, eu sunt un David mic pe langa el“- Mihai Sturzu(Hotnews).

Liviu Dragnea l-a criticat dur pe “domnul aviator Mihai Sturzu” si “cooperativa” in care a fost acesta si l-a acuzat ca dupa tragedia de la Colectiv a vrut sa “foloaseasca acea emotie” pentru a constitui o miscare si, ulterior o alianta. Seful PSD a spus ca propunerea acestuia “l-a cutremurat”, “nu este admisibil sa folosesti o tragedie in care au murit 60 de tineri pentru asa ceva”.(Hotnews)

Mihai Sturzu a anunțat că luni își va depune demisia și va părăsi definit PSD, precizând că nu va merge la un alt partid sau formațiune.

Sturzu a fost impus la șefia TSD de fost președinte al PSD Victor Ponta, din poziția de unic candidat.

DANIEL BOGHIȚĂ

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 12 decembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 12, 2015 @ 3:44 pm
 • Sub: Ştiri nationale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com