MOFTURI SUCEVENE: Veste tristă pentru căruțași - a început campania electorală! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Pamflet  >  Articolul curent

MOFTURI SUCEVENE: Veste tristă pentru căruțași – a început campania electorală!

De    •   Publicat acum 3 ani, 12 decembrie 2015   •   Fara comentarii

accident pod bazar 30.07 (4)

Rezolvând rapid, cu borduri, problema traficului rutier pe bulevard, în Burdujeni, cei doi viceprimari liberali scoși în față la lupta de politichie au mai lansat o  barbă.  Cică în bugetul de anul viitor vor fi prinse fonduri pentru reabilitarea orașului de la fiecare scară de bloc.  Normal, pupilii nu au făcut altceva decât să citeze promisiunile de presă ale șefului direct.  Bagatele precum încasările tot mai mici de la an la an și dificultăți de finanțare sunt date uitării, parcă nici n-ar exista.  Și atunci, să nu te enervezi și să promiți că tot tu vei aprinde luminile în bradul din centrul orașului și anul viitor?  Păi da!  Și încă una: căruțele nu vor mai avea ce căuta în ditamai reședința de județ, tot datorită celor doi viceprimari puși numai pe fapte bune. S-au pregătit și amenzi, cu plata de 250 de lei în 48 de ore.  Dar, să vedeți poznă, inițiatorii parcă au uitat că o lege asemănătoare a mai fost votată de consilieri, după care nimeni nu și-a mai bătut capul s-o aplice.  Dar acum, că este campanie electorală, sigur se va face ordine !

 

Vânzătorii de brazi sondează piața, deocamdată, cu pomi de plastic.  Frumos aranjați, aceștia (și vânzătorii, și brazii) așteaptă clienți care să nu strâmbe din nas.  Vorba aia, plasticuri frumos colorate găsești în orice magazin… Deocamdată, prețurile nu sunt deloc atractive, se așteaptă transporturi noi din munte.

 Suceava Capitala Culturii Europene 2015

#  După ce a fost nevoit să se încordeze, la îndemnul electoral al unui vechi liberal rămas de căruță, primarul regretă că Suceava nu se află printre finalistele la titlul “Capitală Culturală Europeană”. În lipsă de altceva, el a găsit cuvinte de îmbărbătare pentru echipa care, zice el, a muncit pe brânci și pe bani puțini la proiect.  Asta e, nu se termină lumea din atâta lucru… Interesant este ce proiecte va mai scoate, la derută, pe piață marele liberal.  S-o fi oprit oare la cardul urban ?

 

 

TEODOR PUȘCAȘU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 12 decembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 12, 2015 @ 1:38 pm
 • Sub: Pamflet, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string FniDyl to the field below:

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com