Aeroportul Suceava, scos din planurile de viitor ale șefilor TAROM. Zboruri de noapte pentru regiunea Moldova, doar pe Aeroportul din Iași - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Reportaje  >  Articolul curent

Aeroportul Suceava, scos din planurile de viitor ale șefilor TAROM. Zboruri de noapte pentru regiunea Moldova, doar pe Aeroportul din Iași

De    •   Publicat acum 3 ani, 12 decembrie 2015   •   Fara comentarii

avion TAROM pe aeroportul Suceava 12.11.15

*compania de stat TAROM  va iniția două proiecte, zboruri de noapte și o divizie low cost, în parteneriat cu aeroporturile din București, Cluj, Timișoara și Iași

Responsabilii TAROM vor intensifica zborurile pe timp de noapte, datorită faptului că între orele 22 și 6 dimineața taxele pe aeroporturi sunt mai mici, acest lucru ducînd la scăderea prețului biletelor.
Prin noul program Tarom Night, inițiat de managerul companiei de stat Cristian Heinzman, se pregătește terenul pentru înființarea unei divizii low cost cu scopul atragerii unui număr mai mare de pasageri.

Cele două proiecte ale managerului Tarom urmează a fi analizate de Ministerul  Transporturilor și ar putea deveni operaționale chiar de anul viitor.

Vestea proastă pentru suceveni este că pentru regiune a Moldova a fost preferat aeroportul din Iași, cu care Tarom tocmai a inaugurat o nouă destinație, Istanbul.  Celelalte aeroporturi incluse în proiect sunt Cluj, București și Timișoara.

De asemenea, spre deosebire de Aeroportul “Ștefan cel Mare” din județul Suceava, de unde poți zbura doar spre București, aeroportul ieșean oferă curse spre numeroase destinații externe Veneția, Milano, Roma, Bergamo, Torino, Bologna, Kolhn, Munchen, Viena, Tel Aviv și Barcelona.

DANIEL BOGHIȚĂ

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 12 decembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 12, 2015 @ 11:41 am
 • Sub: Reportaje, Ştiri locale, Ştiri nationale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string SV3cMq to the field below: