MOFTURI SUCEVENE: Campanie electorală cu Ștefan cel Mare - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Pamflet  >  Articolul curent

MOFTURI SUCEVENE: Campanie electorală cu Ștefan cel Mare

De    •   Publicat acum 3 ani, 5 decembrie 2015   •   Fara comentarii

NECHIFOR Catalin suparat 2014-3

# Preşedintele de județ nu încetează să ne uimească. După prognozatul proiect Bucovina nevăzută (perfectă denumire!), a întors-o rapid, pentru a nu se observa rateul cu Ziua Națională.  Solista pe care ne-ar fi plăcut să o vedem în urmă cu vreo 2 – 3 decenii s-a dat pe spate din cauza unei amărâte de aeroterme pe care o manevra un biban cu căciula pe ochi.   Puțin ar fi lipsit ca sloganul  Bucovina te dă pe spate !  să nu se transforme în  Bucovina te lasă lat !   Să încremenești, nu alta…

#  Campania electorală a început cu mult înainte de fluierul regulamentar, așa încât aleșii liberali nu știu cum să-i mai tragă la gioale primarului independent, fost de-al lor.   Semnalul cu instalațiile luminoase de sărbători e numai așa, de încălzire, contrele adevărate de acum se anunță.  Aceiași liberali au scos fâsul cu noul loc de promenadă de la cetate, după ce în prealabil au ridicat un gard verde de jur – împrejurul Curții Domnești. Până acum n-au avut ochi să vadă bălăriile și delăsarea care au cuprins statuia domnitorului, dar mai bine mai târziu… Mai rămâne să rezolve și cu calea de acces spre statuie, adică parcul Șipote, dar acolo sunt alte interese politice.

# Apropo de primar, ce ați spune dacă se va resemna cu criticile celor cu care s-a afișat la parada de Ziua Națională și va candida pentru un nou mandat din partea ALDE ?   Normal, sprijinit de un partid care nu vrea să-l arunce în lupta inegală de la municipiul reședință pe senatorul  Nordului Voievodal  ?  Am spus și eu așa…

TEODOR PUȘCAȘU

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 5 decembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: decembrie 5, 2015 @ 6:11 pm
 • Sub: Pamflet, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 1gQlgo to the field below: