MOFTURI FĂLTICENENE: Nedumeriri de Facebook! - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Pamflet  >  Articolul curent

MOFTURI FĂLTICENENE: Nedumeriri de Facebook!

De    •   Publicat acum 3 ani, 28 noiembrie 2015   •   2 comentarii

 strada Sucevei canalizarea se deverseaza in iaz 01.11.2015

@   Noroc că a nins în ultimele zile și nu se mai vede că refulează canalizarea de pe strada Sucevei direct în iaz.  De la sensul giratoriu asimetric se prelinge spre pești lichidul urât mirositor, motivul fiind că nu au fost puse în funcțiune pompele care să împingă materia la deal, spre stația modernizată de epurare.  Deh, așa se întâmplă când investiția este predată pe bucățele…  Cică peștii ( ăia care înoată, nu cei care bat fetele ! ) au semnat o petiție, iar Primaria le-a răspuns ca ACET nu se implică suficient si că celebra  3 T  a dat faliment. Oare domnul prefect, om cu atribuții pe linie de mediu, ce spune?  Tot nimic?

 Spitalul Falticeni 2

@  Probleme mari pe Facebook ! După cum am văzut noi, dar și alții, prietena fiului unei persoane cu o a doua mare răspundere(cel puțin teoretic…) în Primărie a tot comentat că  cititorii ZdpN  îl critică fără motiv pe mai marele orașului, evident pe nedrept.  Adică domnul profesor de educație fizică și sport face doar lucruri mărețe, iar noi să ne băgăm mințile în cap și să ne vedem de treburi. Chestia e că au urmat ceva comentarii răuvoitoare, care făceau referire inclusiv la faptul că amicul ei scria pe perete că este angajat la departamentul IT al spitalului. Următoarea mișcare a fost că junele și-a șters rapid locul de muncă.  Păi de ce ?  Oare se rușinează că tăticul i-a găsit un job bun?  Să fim serioși, nici măcar nu este singurul!  Un ditamai consilierul local, cam traseist de felul lui, are odrasla angajată în administrația locală după ce a trecut la PSD și n-a fost nicio problemă…Oricum, cred că posturile de la IT din Spitalul Municipal Fălticeni se moștenesc, că și fostul viceprimar liberal tot acolo și-a rezolvat problema cu junele său, așa că… 

Apropo de zăpadă, suntem curioși ce realizări va mai raporta cel mai harnic strângător de nea din toate timpurile.  Iernile trecute au fost semnalate adevărate recorduri cu zăpada transportată la gară, în zona conaționalilor, de era să le ia bieților oameni ajutoarele sociale date de Comunitatea Europeană și transportate cu duba Primăriei la ceas de seară. Dar simțim noi că maximul nu a fost atins…  Spor la muncă, să funcționeze corespunzător utilajele !

 

DANIEL BOGHIȚA

    Print       Email
 • Publicat: acum 3 ani, 28 noiembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 28, 2015 @ 4:18 pm
 • Sub: Pamflet, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

2 comentarii

 1. GOI spune:

  Ce va mira ca Bulaicon sia angajat fiul la spital dupa care a divortat iar Aldea tot traseis la fel sia dat mana cu Coman la locale sai ramana in servici fiul si mai avem pretentii.Tot Coman iese primar macar sa le ramana odrastele in servici inca 4 ani numai ca se va schimba vicele o sa fie unul din USL. Ghiciti cine e?

 2. hehe spune:

  Planurile pentru alegerile de la primărie s-au făcut. Dar poate le strică DNA-ul. Prea au risipit banii oraşului iar la primărie sunt angajaţi pe pile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 2VzDZd to the field below: