Urmărire în trafic 20 kilometri și focuri de armă pentru prinderea unor hoți - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Ştiri locale  >  Articolul curent

Urmărire în trafic 20 kilometri și focuri de armă pentru prinderea unor hoți

De    •   Publicat acum 4 ani, 24 noiembrie 2015   •   Fara comentarii

politia-rutiera 

UPDATE  /  Toate persoanele bănuite de comiterea furtului au fost identificate și reținute de polițiști.  

Un tânăr de 23 de ani din comuna Bilca a fost găsit ascuns la domiciliul unei rude, iar alţi doi bărbaţi de  24 de ani din Volovăț, respectiv de 22 ani din Vicovu de Sus au fost găsiţi ascunşi în anexele unor locuinţe.

Toate cele 3 persoane au fost reţinute de poliţişti, conduse la audieri la sediul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, fiind emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore şi introduse în arestul IPJ Suceava.

 Astăzi, la ora 01.50, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de către un agent de pază la o societate de profil despre faptul că împreună cu un coleg de al său au surprins mai multe persoane la furat la un magazin situat pe strada Grănicerului.

Două patrule de ordine publică au fost îndrumate de îndată către locaţia indicată, fiind găsiţi agenţii de pază care le-au relatat poliţiştilor că au observat doi bărbați în timp ce sustrăgeau dintr-un magazin mai multe bunuri, alimentare şi nealimentare.

Cei doi agenţi de pază au încercat să îi oprească pe cei doi bărbaţi, dar nu au reuşit, autorii urcându-se într-un autoturism şi părăsind zona.

Una din patrule a rămas a locul faptei pentru investigarea criminalistică iar cealaltă patrulă, formată din doi agenţi de poliţie a efectuat căutări pe raza orașului, reușind la orele 02.35 să identifice autoturismul în timp ce se deplasa spre ieșirea din oraș.

Au pornit în urmărirea autoturismului suspect, cu girofarurile aprinse, însă autorii nu s-au suspus somațiilor făcute cu semnalele acustice şi luminoase.

Pe parcursul urmăririi, pasagerii din maşina respectivă au încercat să arunce din vehicul mai multe bunuri.

Întrucât persoanele bănuite nu s-au supus somaţiilor şi au continuat deplasarea, unul dintre poliţişti a efectuat două focuri de avertisment și apoi în timpul urmăririi, alte cinci focuri asupra pneurilor.

În urma acţiunii desfăşurate, s-a reușit imobilizarea autoturismului pe raza comunei Voitinel, după aproximativ 20 kilometri de urmărire.

Agenții s-au deplasat către autoturismul blocat din care mai multe persoane au încercat să fugă.

Poliţiştii au imobilizat şi reţinut trei tinere care au încercat și ele să părăsească autoturismul.

Pentru oprirea celor doi autori s-a mai executat un foc de avertisment în plan vertical şi unul în direcţia de deplasare a acestora, însă aceştia au fugit spre zona cu vegetaţie.

Cele trei persoane reţinute au fost identificate ca fiind tinere cu vârste cuprinse între 15 şi 25 de ani din comunele Sucevița, Marginea și Arbore.

Cu ocazia audierii persoanelor reţinute s-a stabilit şi identitatea autorilor, faţă de aceştia fiind dispuse măsuri de urmărire în vederea localizării şi reţinerii.

Autoturismul folosit de autori a fost indisponibilizat la sediul poliţiei, în interiorul acestuia fiind identificate şi alte bunuri sustrase. 

 

SORIN NICA

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 24 noiembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 24, 2015 @ 7:52 pm
 • Sub: Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string 0fI9rN to the field below: