Proiectul de apă și canalizare, un mare rateu la Fălticeni - Ziarul de pe Net
Incarcare...
Esti aici:    >  Editorial  >  Articolul curent

Proiectul de apă și canalizare, un mare rateu la Fălticeni

De    •   Publicat acum 4 ani, 24 noiembrie 2015   •   3 comentarii

pana din pana meaDIN PANA MEA!

Proiectul de apă și canalizare, un mare rateu la Fălticeni

 

 

 

Ultimele luări de poziție ale primarului de Fălticeni CĂTĂLIN COMAN indică nereguli grave în derularea proiectului de modernizare a rețelelor de apă și canalizare.  De altfel, în ultimele luni, el a oscilat între învinuirea firmei  3 T Construct,  care a derulat investiția până la intrarea în insolvență, ulterior lăsând locul societății  Flam  și aducerea de reproșuri beneficiarului  ACET.  Acesta din urmă ridică din umeri.

strada Sucevei 15.07 (8)

În afară de nefinalizarea lucrărilor, lucru spus cu jumătate de gură, prestatorii se pare că au lăsat în urmă “codițe” nerezolvate, probabil și pe strada Sucevei, de care s-a făcut atâta caz cu asfaltarea și iluminatul. Opinia lui COMAN este că – în pofida implicării sale prin tot felul de ședințe de comandament – răspunderea nu aparține municipalității, chiar dacă aceasta este judecată de oameni.

”Primăria nu-l poate amenda pe constructor decât pentru refacerea carosabilului, dacă nu respectă termenul”  este una dintre declarațiile primarului.  Termenul de ianuarie a fost prelungit până în această lună în ceea ce privește finalizarea investițiilor, localnicii au continuat să înghită mizeria și delăsarea.  Nu mai interesează pe nimeni dacă s-au dat sau nu amenzi, oricum se contestă în instanță.

Procentele oficiale vorbesc de 70 % lucrări realizate.  Puțin.  Extrem de puțin.

Zeflemitori, șefii de la  ACET  spun că ideea ar fi să așteptăm un nou proiect de apă și canalizare pentru a săpa noi șanțuri și pentru a continua ceea ce nu au fost în stare să termine prima dată.  Parcă nici nu mai contează că s-au îngropat definitiv 5 milioane de euro…

TEODOR PUȘCAȘU

    Print       Email
 • Publicat: acum 4 ani, 24 noiembrie 2015
 • de:
 • Ultima modificare: noiembrie 24, 2015 @ 12:54 am
 • Sub: Editorial, Ştiri locale, Toate articolele
 • Termene si conditii:

  • Raspunderea penala sau civila pentru articolele de pe acest site apartine exclusiv autorilor. In cazul in care cineva se simte lezat, poate trimite un drept la replica care va fi publicat in articolul respectiv.
  • ZiaruldepeNet.ro si administratorii sau reporterii/moderatorii ziarului online nu raspund din punct de vedere juridic pentru continutul comentariilor vizitatorilor.
  • Responsabilitatea pentru comentariile postate revine in totalitate utilizatorului care beneficiaza de serviciul de a putea posta un comentariu.
  • Comentariile cu jigniri sau continut vulgar vor fi sterse, iar utilizatorul nu va mai beneficia de acest serviciu.

3 comentarii

 1. gruia spune:

  Cred ca nu ar trebui sa mai aruncam cu praf in ochii falticenenilor pentru a nu intelege ce se intampla.De ce nu spunem pe fata cine a semnat receptia lucrarii[membrii comisiei],si cine a avizat plata lucrarilor.Hai sa nu ne mai jucam,sa aruncam vina unul pe altul,iar noi sa ramanem curati.Daca nu va intelegeti a cui este vina anuntati organelle de control care cu certitudine vor gasi vinovatii.Dar pana atunci vinovat este cel care a semnat contractul si nu a supervizat derularea si respectarea lui.Oricum sunt convins ca va veni si timpul cand cineva va trebui sa plateasca.

  • GOI spune:

   ASA ESTE SINGURII VINOVATI SUNT CEI DIN USL COMAN SI ALDEA CARE AU SEMNAT SI SUPERVIZAT LUCRARILE IMPREUNA CU SPECIALISTII PE CARE IA ANGAJAT COMAN SI ALDEA DIN 2012 LA PRIMARIE IAR ACUM TOT EI SINT CANDIDATII LA PRIMARIE UNUL PT.PRIMAR SI ALTUL PT.VICEPRIMAR ALDEA CARE A BATUT PALMA CU PSDUL.
   PNL EXISTATI? CA PDL SIGUR NU!

   • gruia spune:

    PACAT CA SI IN ULTIMUL CEAS SE MERGE TOT IN CARDASIE,DAR SA SPERAM CA O SA MAI APARA SI ALTII CARE NU AU TREABA CU EI.DACA NU ,NE MERITAM SOARTA SI VOM FI MINTITI SI TRATATI CA NISTE NESTIUTORI IN CONTINUARE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Please copy the string kYM41I to the field below: